Εξώδικο Κάιζερ στον Αρη

Ο Αμερικανός ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς να του πληρώσουν αυτά που του χρωστάνε, αλλιώς θα κάνει χρήση της ρήτρας που υπήρχε στην συμφωνία των δυο πλευρών
Εξώδικο Κάιζερ στον Αρη

Δεν του έφταναν του Αρη τα παλιά χρέη και τα ΒΑΝ της FIBA  που πάνε κι έρχονται, η ομάδα έχει να σκέφτεται και τις οφειλές προς τους παίκτες της από την περσινή περίοδο. Και αυτό της το υπενθύμισε ο Μάικλ Κάιζερ. Ο Αμερικανός έστειλε εξώδικο στον σύλλογο με το οποίο τονίζει ότι πέρασαν οι προθεσμίες που υπήρχαν για να αρχίσει να παίρνει τα περσινά χρήματα που του οφείλει ο σύλλογος. Ετσι ζητάει να πληρωθεί, αλλιώς θα θέσει σε ισχύ την ρήτρα που φαίνεται να υπήρχε στην συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Αρης είχε συμφωνήσει με τον παίκτη να λυθεί το συμβόλαιό του και να μην τεθεί σε ισχύ ο δεύτερος χρόνος που υπήρχε. Στην συμφωνία φαίνεται να υπήρχε μια ρήτρα που έδινε στον παίκτη το δικαίωμα να πάρει ένα έξτρα ποσό, αν η ομάδα δεν τον πληρώσει μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Ο Κάιζερ είχε πάρει μια από τις δόσεις που είχαν συμφωνηθεί. Ο Αμερικανός σέντερ, όμως, ισχυρίζεται ότι ο Αρης καθυστέρησε να του καταβάλει την δόση για τα οφειλόμενα που έπρεπε να του είχε δοθεί στις 15 Ιουνίου.

Ετσι έστειλε εξώδικο στον σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να βρει μια λύση για να τακτοποιήσει και τα παλιά και τα νυν χρέη που πνίγουν την ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο