Ζήσε το όνειρό σου και παίξε στο LG AegeanBall Festival

Μεγάλος διαγωνισμός του Basketblog, που προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μια ομάδα στο μεγαλύτερο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival και σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις απέναντι στον Γιώργο Πρίντεζη και τα άλλα αστέρια του μπάσκετ
Ζήσε το όνειρό σου και παίξε στο LG AegeanBall Festival

Θέλεις να παίξεις μπάσκετ απέναντι στον Γιώργο Πρίντεζη και τα άλλα μεγάλα αστέρια του μπάσκετ, που θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival; Μην βιαστείς να πεις ότι θέλεις, αλλά η επιθυμία σου είναι απλά ένα όνειρο που δεν μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί! Το Basketblog.gr δίνει την ευκαιρία σε μια ομάδα να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα μέσα από τον μεγάλο διαγωνισμό του.

Το basketblog.gr προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα στο κορυφαίο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.

Οι όροι συμμετοχής

Τι πρέπει να κάνουν τα μέλη της ομάδας για να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή και παίξουν μπάσκετ απέναντι στους κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ; Πολύ απλό. Στείλτε το μήνυμά σας στην ιστοσελίδα του Basketblog.gr στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή για την κλήρωση που θα δώσει την ευκαιρία σε μια ομάδα (3 έως 5 παικτών)  να εγγραφεί δωρεάν στο τουρνουά.

Οι προϋποθέσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ο συμμετέχων να έχει κάνει like στη Σελίδα του LG AegeanBall Festival στο

Facebook (https://www.facebook.com/aegeanballfestival/) και να κοινοποιήσει δημόσια το σχετικό post του διαγωνισμού από τη Σελίδα του basketblog.gr.

Εως τις 25 Ιουνίου

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την 25η Ιουνίου και η ανάδειξη του νικητή θα γίνει την ίδια ημέρα από την Σελίδα του LG AegeaBall Festival.

Μετά την ανάδειξη του νικητή, η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να δηλώσει κανονικά την συμμετοχή της στην Φόρμα Εγγραφής (https://bit.ly/2ksyo7g) και στο πεδίο «Συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας» να συμπληρώσει σε παρένθεση το basketblog.gr, μετά το όνομα της ομάδας του.

*Το δώρο περιλαμβάνει μόνο το κόστος δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά.

*Η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε παίκτες.

*Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής  (http://www.aegeanball.gr/dilosi-sumetohis/).

TO PROMO VIDEO ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο