Ηρακλής: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Θόδωρος Δρακόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20/6 στην οποία θα κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν και θα ανοίξει τα χαρτιά του για τη νέα χρονιά στην Basket League
Ηρακλής: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Θόδωρος Δρακόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του. Ο διοικητικός ηγέτης του «Γηραιού» θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20/6 στην οποία θα κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν και θα ανοίξει τα χαρτιά του για τη νέα χρονιά στην οποία η ομάδα θα παίζει πια στην Basket League.

Η συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και θα διεξαχθεί στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου, «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή», που βασίζεται στην έρευνα του Αλέξανδρου Οικονομίδη.

Αναλυτικά το δελτίο της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή» που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον "Όμιλο 1899" και στην οποία η ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League».

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο