Κατεδαφίζεται το «Αρτάκης»

Το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης που φιλοξενούσε τον Πανιώνιο επί δεκαετίες, πρόκειται πολύ σύντομα να κατεδαφιστεί όπως ανακοίνωσε ο Δήμος της περιοχής. Στο ΣΕΦ προσωρινά ο Πανιώνιος.
Κατεδαφίζεται το «Αρτάκης»

 Νέα εποχή… Το ιστορικό κλειστό στην συμβολή των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, που ταυτίστηκε με τις μεγάλες στιγμές του Πανιωνίου θα γκρεμιστεί προκειμένου ν ανεγερθεί στην θέση του νέο κλειστό.

Μάλιστα ολες οι ομάδες από την περιοχή της Ανω Νέας Σμύρνης θα προπονούνται πλέον στο ΣΕΦ κατόπιν άμεσων ενεργειών του Δήμου.

 Το θέμα είναι ότι ο Πανιώνιος πρέπει να βρει γήπεδο για την επόμενη Basket League και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η λύση του Βυζαντικού Αθλητικού Κέντρου στον Άλιμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στο Σ.Ε.Φ μεταφέρονται οι προπονήσεις των αθλητικών συλλόγων της Άνω Νέας Σμύρνης

"Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, έχει ενταχθεί στα έργα της Περιφέρειας και πρόκειται να κατεδαφιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα έργο πνοής προϋπολογισμού 20.800.000 ευρώ το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Άνω Νέας Σμύρνης και συνάμα θα δώσει τεράστια ώθηση στους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και όλης της πόλης.

Ενόψει της κατασκευής του, και σε μια προσπάθεια να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες όλων των αθλητικών σωματείων της πόλης μας που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο χώρο για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους, ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να εκμισθώσει χώρους των εσωτερικών προπονητηρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδα basket, ποδοσφαίρου, handball, volley). Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρηστάκης και η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού του Δήμου μας, κυρία Καρυοφύλλη με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κ. Λύτρα διευθετήθηκαν τάχιστα οι εκκρεμότητες και δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων εντός των επόμενων ημερών».

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο