Ανακοίνωση κατά Μάζιτς

Του Δημήτρη Τσοπανάκη 11/01/2011 (18:50) Η συμφωνία της Μίρνα Μάζιτς με τον Πανιώνιο από ότι φαίνεται πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά του Πρωτέα Βούλας, καθώς όπως υ
Ανακοίνωση κατά Μάζιτς
Του Δημήτρη Τσοπανάκη
11/01/2011 (18:50)

Η συμφωνία της Μίρνα Μάζιτς με τον Πανιώνιο από ότι φαίνεται πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά του Πρωτέα Βούλας, καθώς όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, η παίκτρια είχε συμφωνήσει μαζί τους και αθέτησε την συμφωνία υπογράφοντας στις "κυανέρυθρες".
Η ανακοίνωση του Πρωτέα
:

"Για την αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά την αθλήτρια Μίρνα Μάζιτς, η οποία αθετώντας την συμφωνία με την ομάδα μας τελικά υπέγραψε στην ομάδα του Πανιώνιου, η θέση μας είναι η εξής.

Ο σύλλογός μας στις 5/1/2011 ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με το μάνατζερ της αθλήτριας και την αθλήτρια, έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην ομοσπονδία της Πολωνίας για το Letter of Clearance και στην πρεσβεία μας στην Κροατία για την έκδοση Visa. Στην πορεία, με παρέμβαση του Πανιωνίου, η αθλήτρια αθέτησε την συμφωνία μας, και υπέγραψε στον Πανιώνιο.

Τέτοιες κωμικοτραγικές και τριτοκοσμικές ενέργειες "υφαρπαγής" αθλητών ανήκουν σε άλλες εποχές και σίγουρα δεν τιμούν ιστορικούς συλλόγους σαν τον Πανιώνιο, τον οποίο τιμούμε και θεωρούμε πρότυπο και υπόδειγμα σε θέματα λειτουργίας. Είναι προφανές λοιπόν οτι το όλο θέμα προέκυψε από κάποιους παράγοντες, σίγουρα "περαστικούς" από τον ιστορικό σύλλογο και οι οποίοι δεν εκφράζουν την επίσημη πολιτική του.

Ελπίζουμε ότι ο επίσημος Πανιώνιος αποδοκιμάζει τις ενέργειες αυτές και θα λάβει τα μέτρα του ώστε να μην επαναληφθούν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην συμπαθή άνθρωπο και αθλήτρια Μάζιτς

Ηλίας Κουτσοδάσκαλος
Αρχηγός γυναικείου τμήματος"
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο