Το κράτησε ο έφορος!!!

Του Δημήτρη Τσοπανάκη 18/01/2011 (14:10) Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν από ότι μάθαμε στον αγώνα της Νίκης Λευκάδας με την Ν. Κηφισιά όπου το φύλλο αγώνα κρατήθηκε από το
Το κράτησε ο έφορος!!!
Του Δημήτρη Τσοπανάκη
18/01/2011 (14:10)

Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν από ότι μάθαμε στον αγώνα της Νίκης Λευκάδας με την Ν. Κηφισιά όπου το φύλλο αγώνα κρατήθηκε από τον έφορο των γηπεδούχων κο Μάξιμο Μάλφα!

Έκπληκτοι οι άνθρωποι της Ν. Κηφισιάς ενημερώθηκαν πως το άτομο που θα κράταγε το φύλλο δεν ήρθε λόγω ασθενείας και όταν ρώτησαν τον κομισάριο γιατί πρέπει να είναι αρμόδιος ο έφορος της Λευκάδας πήραν την εξής απάντηση: "Ο διαιτητής μαζί με τον κομισάριο από την στιγμή που δεν ήρθε το άτομο της γραμματείας, μπόρουν να ορίσουν όποιον θέλουν υπεύθυνο με βάση τον κανονισμό".

Το θέμα όμως είναι ότι δεν ρώτησαν ποιος ξέρει να κρατάει το φύλλο αγώνα. Υπέδειξαν σύμφωνα με πληροφορίες κατευθείαν τον έφορο της Λευκάδας. Είναι σαν να λέμε τώρα, να παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και το φύλλο να το κρατάει ο Αγγελόπουλος ένα πράγμα.

Πάμε όμως παρακάτω. Από την Ν. Κηφισιά επιμένουν πως το τάιμ άουτ που ζήτησε ο προπονητής Οδυσσέας Θεμελής έπρεπε να δοθεί αφού δεν είχε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό (όπως ισχυρίζονταν και από την Λευκάδα), ενώ ο διαπληκτισμός του κόουτς με τους διαιτητές για την απόφαση αυτή δεν ήταν παρά η φράση:

"Άλλα είπαμε στην αρχή και άλλα κάνεις τώρα" από την άποψη ότι ο κόουτς των φιλοξενούμενων είχε τονίσει πως θα υπάρξει πρόβλημα με το φύλλο αγώνα από την στιγμή που δεν είναι παρών ο υπεύθυνος.

Επίσης, διαψεύδουν το ότι ο προπονητής τους κλότσησε τις πινακίδες, οι οποίες παρεμπίπτοντος από ότι πληροφορηθήκαμε είναι κατασκευασμένες από κόντρα πλακέ με αποτέλεσμα κάθε φορά που σηκώνονταν από τον πάγκο κάποιος εκείνες έπεφταν.

Αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν που άμα τα γράψουμε θα φτάσουμε στο τέλος του 2011. Η ΕΟΚ όμως δεν πρέπει να πάρει (επιτέλους) θέση για το συγκεκριμένο συμβάν;
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο