"Να μείνουμε στην κατηγορία"

Του Νίκου Δακόλια 07/02/2011 (16:53) Ο Αλέκος Δάγλας είναι ο νέος προπονητής του Πρωτέα Βούλας και μετά τη συμφωνία δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την τεχνι
Του Νίκου Δακόλια
07/02/2011 (16:53)

Ο Αλέκος Δάγλας είναι ο νέος προπονητής του Πρωτέα Βούλας και μετά τη συμφωνία δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα, της ομάδας της γειτονιάς μου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι κάτοικος Βούλας κι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Πρωτέα και την προσπάθεια τους.  

Είναι ένα σωματείο που το διακρίνει η συνέπεια, το μεράκι και το οικογενειακό κλίμα κι θα είναι κρίμα να μην αγωνίζεται στην Α1. Αυτός, άλλωστε, είναι ο μεγάλος μας στόχος: να μείνουμε στην κατηγορία.  

Τα τελευταία χρόνια είχα συνηθίσει να δουλεύω σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, αλλά η μάχη της παραμονής αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Αποφάσισα να αναλάβω το ρίσκο και το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την αποστολή μας εις πέρας.  

Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τον προκάτοχο μου, Αργύρη Παπαπέτρου, έναν πολύ καλό προπονητή με εξαιρετικό χαρακτήρα, ο οποίος κράτησε μια άκρως συναδελφική και επαγγελματική στάση".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο