Συνεργασία με ΤΕΦΑΑ

Του Νίκου Δακόλια 08/02/2011 (11:14) Ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον τομέα αθλοπαιδιών του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την οποία θα εξασφαλίσει την επι...
Συνεργασία με ΤΕΦΑΑ
Του Νίκου Δακόλια
08/02/2011 (11:14)

Ο Αθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον τομέα αθλοπαιδιών του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την οποία θα εξασφαλίσει την επιστημονική υποστήριξη των αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στις υποδομές μας.  

"Ο επαγγελματικός αθλητισμός επιτάσσει την οργάνωση των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα και η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, πέρα από την επιστημονική υποστήριξη όλων των τμημάτων μας, θα συμβάλλει στην αξιολόγηση και την βελτίωση όλων των μετρήσιμων χαρακτηριστικών των αθλητών και αθλητριών μας και θα μας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την αγωνιστική πρόοδο των ομάδων μας" τόνισε ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής και δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.  "Παράλληλα με την άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας, ο Αθηναϊκός επιδιώκει να οργανωθεί στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην επιστημονική υποστήριξη", δήλωσε ο Γιάννης Κτιστάκης.  

Στη νέα πρωτοποριακή συνεργασία αναφέρθηκαν οι επικεφαλής του προγράμματος μετρήσεων. "Χαιρετίζουμε τη συνεργασία με τον Αθηναϊκό ως μία πρωτοπορία στη σχέση πανεπιστημιακής έρευνας και επιστημονικής υποστήριξης με τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου", σχολίασε ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ, Νίκος Αποστολίδης.

Ο λέκτορας Μανώλης Ζαχαράκης και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών του Αθηναϊκού, πρόσθεσε: "Η αύξηση του αριθμού των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας, μας ανάγκασε να εμπλουτίσουμε την προσφορά μας και να εντάξουμε τη συγκεκριμένη έρευνα στις παροχές μας".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο