Με νέο πρόεδρο

Του Νίκου Δακόλια 17/02/2011 (17:45) Με νέο καπετάνιο πορεύεται πλέον ο ιστορικός σύλλογος των Εσπερίδων, καθώς εδώ και λίγες μέρες ο κ. Κώστας Αποστολίδης είναι ο νέος πρό
Με νέο πρόεδρο
Του Νίκου Δακόλια
17/02/2011 (17:45)

Με νέο καπετάνιο πορεύεται πλέον ο ιστορικός σύλλογος των Εσπερίδων, καθώς εδώ και λίγες μέρες ο κ. Κώστας Αποστολίδης είναι ο νέος πρόεδρος. Μαζί με νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει τα διοικητικά ηνία, με σκοπό να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των τίτλων και των επιτυχιών.

Σε συνάντηση του με τον πρόεδρο του Αθλητικού οργανισμού, κ. Μαργωμένο, που τυγχάνει και της φιλίας του, συζήτησαν για τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την ομάδα της Καλλιθέας. Σύντομα αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση του κ. Αποστολίδη και μέρος από το Δ.Σ. με τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Ασκούνη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αποστολίδης τόνισε:
"Έχουμε πολλή και σκληρή δουλειά να κάνουμε και έχω όνειρα για τον σύλλογο . Η δημοτική αρχή είναι πάντα θεμέλιος λίθος για να πάει καλά μια τέτοια προσπάθεια και από εκεί ξεκινήσαμε. Δεν δίνουμε υποσχέσεις , απλά θα προσπαθήσουμε να γίνει ο σύλλογος πρότυπο και είμαι βέβαιος ότι χρειάζεται κύρια οργάνωση , μεθοδικότητα , σοβαρότητα και επαγγελματισμός.

Οφείλω να αναγνωρίσω πάντως ότι προπονητές και αθλήτριες έχουν κάνει την δική τους υπέρβαση για να διατηρούν τον σύλλογο ψηλά. Εγώ και η νέα διοίκηση θα σταθούμε στο πλευρό τους και θα επιδιώξουμε ότι καλύτερο".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο