Ανακοίνωση ΒΑΟΛ

Του Νίκου Δακόλια 20/02/2011 (17:40) Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΒΑΟΛ Χίου μετά την αναμέτρηση με την Τερψιθέα για την Α2 γυναικών, με την οποία εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη δ...
Ανακοίνωση ΒΑΟΛ
Του Νίκου Δακόλια
20/02/2011 (17:40)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΒΑΟΛ Χίου μετά την αναμέτρηση με την Τερψιθέα για την Α2 γυναικών, με την οποία εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρές εκφράσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΒΑΟΛ Χίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος του αγώνα ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ, που προκάλεσαν με τα σφυρίγματά τους, οι διαιτητές της συνάντησης κ.κ. Ζέρβας και Θεοδωρόπουλος. Οι εν λόγω κύριοι, με τις αποφάσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αποκορύφωμα τα τελευταία 2 λεπτά, στέρησαν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη.

Καθώς δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που βλέπουμε τους κόπους και τις θυσίες ενός νησιωτικού σωματείου να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α2 Εθνική, να προσκρούουν στις θελήσεις "τρίτων", εφιστούμε την προσοχή των αρμοδίων. Η γνήσια "Σφαγή της Χίου" του Ευγένιου Ντε Λα Κρουά βρίσκεται στο Λούβρο… Κρατήστε τα κακέκτυπά της μακριά από τα γήπεδα".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο