Avance header ad

Απάντηση από Τερψιθέα

Του Νίκου Δακόλια 20/02/2011 (20:46) Η Τερψιθέα δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές και τις δηλώσεις του ΒΑΟΛ σχετικά με τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα, οι άνθρωπ...
Απάντηση από Τερψιθέα
Του Νίκου Δακόλια
20/02/2011 (20:46)

Η Τερψιθέα δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές και τις δηλώσεις του ΒΑΟΛ σχετικά με τη διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας παραδέχονται πως σε μια από τις φάσεις για τις οποίες φωνάζει ο σύλλογος της Χίου ήταν παράβαση, ενώ θέτει στη διάθεση όλων το dvd της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:  

"Με έκπληξη μετά το σημερινό αγώνα με τον ΒΑΟΛ Χίου διαβάσαμε την ανακοίνωση της νησιώτικης ομάδας περί αλλοίωσης αποτελέσματος. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια κίνηση είναι μάλλον μια ατυχής απόφαση, που έγινε εν θερμώ. Δε δικαιολογείται αλλιώς αυτή η ανακοίνωση σε ένα ματς που τα φάουλ είναι 22-22 και ο ΒΑΟΛ έχει εκτελέσει πέντε βολές περισσότερες από εμάς την ώρα που το 70% των επιθέσεών μας εκδηλώθηκε μέσα στη ρακέτα, όπου είχαμε σημαντικό πλεονέκτημα λόγω της διαφοράς ύψους που έχουν οι παίκτριές μας από τον αντίπαλο.

Δυστυχώς όμως οι διαιτητές σφύριζαν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά στις επαφές με αποτέλεσμα να διατηρούν με τις βολές τον αντίπαλο κοντά στο σκορ στο δεύτερο μέρος. Προφανώς οι άνθρωποι του Βούρειου επηρεάστηκαν από την φάση που έγινε λίγο πριν το τέλος όταν μια παίκτριά μας βρήκε την μπάλα με το πόδι και στην εξέλιξη σημειώθηκε γκολ-φάουλ.

Εχουν απόλυτο δίκιο για αυτή τη φάση γιατί όντως έγινε παράβαση, την οποία αποδεχόμαστε. Όμως, προφανώς δεν μας λένε πώς έχει κρατηθεί το ματς στον πόντο μέχρι εκείνο το σημείο ενώ έχουν δοθεί τουλάχιστον πέντε φορές παράβαση τριών δευτερολέπτων εις βάρος μας, που ποτέ δεν υπήρχαν όπως παραδεχόταν στον πάγκο μας ο άλλος διαιτητής από αυτόν που σφύριζε!!!    

Σαν νεοφώτιστο σωματείο στην Α2 κατηγορία δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία ανακοινώσεων, αντιπαραθέσεων και παρασκηνίου που δυστυχώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει. Δεν μας εξέφραζαν ποτέ και δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Επειδή όμως αυτό μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία, επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ζητάμε σεβασμό στην προσπάθεια που κάνουμε σαν ΥΓΙΕΣ σωματείο στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ (δεν είμαστε και πολλά, το γνωρίζετε) και ελπίζουμε ότι η τρίτη κακή διαιτησία τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες (είχαν προηγηθεί τα εγκλήματα στα ματς με Σπόρτιγκ και Εξάρχεια, όπου οι διαιτητές μας έπαιξαν κόντρα 30-70 και τελικά κατάφεραν στο δεύτερο ματς να μας στερήσουν τη νίκη) θα είναι και η τελευταία εις βάρος της ομάδας μας.  

ΥΓ: Το DVD του αγώνα με τον Βούρειο Χίου θα είναι από αύριο, Δευτέρα, στη διάθεση όλων για συμπεράσματα. Γιατί καλό είναι να εκφέρεις γνώμη για ένα ματς αφού το δεις πρώτα σε βίντεο και σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη!!!"
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο