Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Του Νίκου Κώνστα 22/02/2011 (14:43)   Μια ανακοίνωσε δημοσίευσε σήμερα η ΚΑΕ ΒΑΟΛ για τα παράπονα τους για την διαιτησία. Κυρίως η ανακοίνωση στέκεται στην ηλικία και την ...
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας
Του Νίκου Κώνστα
22/02/2011 (14:43)  

Μια ανακοίνωσε δημοσίευσε σήμερα η ΚΑΕ ΒΑΟΛ για τα παράπονα τους για την διαιτησία. Κυρίως η ανακοίνωση στέκεται στην ηλικία και την εμπειρία των διαιτητών όπου διευθύνουν τους αγώνες της ομάδας.  
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ ΑΘΗΝΑ

Αξιότιμοι Κύριοι,  
Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας προκειμένου να σας καταθέσομε κάποιες απόψεις μας για το καυτό θέμα της παρουσίας των διαιτητών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα του ομίλου μας και παράλληλα να εκφράσομε και μια σχετική διαμαρτυρία.

Είναι γεγονός ότι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες που αντιμετωπίσαμε δεν ήταν του επιπέδου που περιμέναμε, αφού στη μεγαλύτερη πλειοψηφία των αγώνων μας διαιτήτευαν άτομα για τα οποία ήταν το πρώτο τους παιχνίδι σε Εθνική Κατηγορία χωρίς καμία εμπειρία και το κυριότερο με πάρα πολλά λάθη.

Η δικαιολογία ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν είναι σεβαστή αλλά πιστεύομε ότι θα μπορούσε ο ένας τουλάχιστον διαιτητής να είναι έμπειρος ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα και να μην υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες.

Η ομάδα μας σαν νεοφώτιστη στην Κατηγορία αντιμετώπισε στωικά τα όποια λάθη υπήρχαν όμως με την πάροδο των αγώνων η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από ένα η δύο τυχαία λάθη και να γίνεται πλέον ιδιαίτερα ενοχλητική.

Οι κακές διαιτησίες ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο και παρόλα αυτά δεν εκφράσαμε καμία διαμαρτυρία πιστεύοντας ότι κάποτε το φαινόμενο αυτό θα έπαιρνε τέλος η έστω θα περιοριζόταν στον ελάχιστο βαθμό.

Όμως με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου όπου πλέον κάθε λάθος στοιχίζει και βαθμούς ιδιαίτερα σημαντικούς αφού μπαίνομε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ήλθε η κλοπή κυριολεκτικά της νίκης της ομάδας μας από τα πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά λάθη των διαιτητών Ζέρβα και Θεοδωρόπουλο στον αγώνα με την Τερψιθέα στις 20/02. Η γηπεδούχος ομάδα απ’ότι πληροφορηθήκαμε έχει το σχετικό DVD από το οποίο μπορείτε και εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Είναι κρίμα αξιότιμοι Κύριοι ο αγώνας και ο ιδρώτας των αθλητριών μας να πηγαίνει χαμένος εξαιτίας των λαθών των διαιτητών σε μια εποχή μάλιστα όπου η πλειοψηφία τους αγωνίζεται εντελώς για τη φανέλα της ομάδας και τίποτα άλλο. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσομε κλείνοντας να εξετάσετε τις θέσεις και απόψεις μας και  εμείς από την πλευρά μας είμαστε πρόθυμοι σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης.

Εμείς σας ζητάμε και σας παρακαλούμε αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής 27/02 ΒΑΟΛ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ να υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία διαιτητές αυξημένης εμπειρίας ώστε να αποφεύγονται λάθη που πλέον θα κρίνουν τις ομάδες που θα παραμείνουν η θα αποχαιρετήσουν την Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ αυτό θα πρέπει να κρίνεται από την αγωνιστική παρουσία και μόνο των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.                                                                  

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αθλητικούς χαιρετισμούς                                                                                    

Ο Πρόεδρος του ΒΑΟΛ                                                                                             
Μάρκος Ψώρρας

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο