Παραιτήθηκε ο Νανάκος

Του Νίκου Δακόλια 05/03/2011 (11:06) Ο Σταύρος Νανάκος αποτελεί παρελθόν από τις Εσπερίδες, καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομά...
Παραιτήθηκε ο Νανάκος
Του Νίκου Δακόλια
05/03/2011 (11:06)

Ο Σταύρος Νανάκος αποτελεί παρελθόν από τις Εσπερίδες, καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο, το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχε… αρνητικές επιπτώσεις, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Εσπερίδες "θα μένει πάντα στις καρδιές μας".  

Τα αίτια της παραίτησης ήταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αποστολίδης δεν μπόρεσε να διαβεβαιώσει τον κ. Νανάκο σε θέματα οικονομικής φύσης.  

Σταύρος Νανάκος είναι ένας σπουδαίος και απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας και η αποχώρησή του αποτελεί  μεγάλο πλήγμα για όλους . Θα μείνει στις καρδιές όλων στο Δ.Σ. γιατί πέρα από άψογος και εξαιρετικός προπονητής υπήρξε σε όλη την θητεία του και με αντίξοες συνθήκες, ένας τίμιος και ευσυνείδητος άνθρωπος που αγαπήθηκε δικαιολογημένα από όλους" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:  

"Ειλικρινά λυπόμαστε που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει αλλά του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την σταδιοδρομία του όπως την τελευταία διετία στις Εσπερίδες για την οποία του αξίζουν μόνο εύσημα. Του δείξαμε εμπιστοσύνη και μας δικαίωσε και με το παραπάνω".

Επίσης, οι άνθρωποι των Εσπερίδων ανακοίνωσαν πως: "Λόγω της άμεσης συνεργασίας με τον Σταύρο Νανάκο από ηθικής άποψης, ήρθε και η παραίτηση ενός επίσης άξιου επαγγελματία του συνεργάτη του, Δημήτρη Λαγοπόδη για τον οποίο αξίζουν επίσης μόνο έπαινοι και ευχαριστίες αφού επιτέλεσε τεράστιο έργο.

Ευχόμαστε και σε εκείνον ανάλογη συνέχεια και ελπίζουμε η εμπειρία του στις Εσπερίδες να αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο για μελλοντικές του επιτυχίες. Να είναι καλά και οι δυο τους και ευχόμαστε ολόψυχα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο