Το αυγό σπάει

Του Νίκου Δακόλια 06/03/2011 (21:04) Μετά τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο, που παραιτήθηκε από την ομάδα του Πανιωνίου, σειρά πήρε και ο Σταύρος Νανάκος, ο οποίος αποτελεί παρελ
Το αυγό σπάει
Του Νίκου Δακόλια
06/03/2011 (21:04)

Μετά τον Γαβρίλο Καλογερόπουλο, που παραιτήθηκε από την ομάδα του Πανιωνίου, σειρά πήρε και ο Σταύρος Νανάκος, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τις Εσπερίδες.
Το γυναικείο μπάσκετ βρίσκεται σε κρίση. Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, όπως άλλωστε δεν ξέφυγαν και τη βιώνουν καθημερινά αθλητές και αθλήτριες από πολλές ομάδες σε όλους τους χώρους (και όχι μόνο του μπάσκετ).

Οι προπονητές μαζί με την πίεση του έχουν κοουτσάροντας μια ομάδα, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν καρτερικά τις διοικήσεις να τακτοποιούν εκκρεμότητες, τόσο οικονομικές όσο και άλλης φύσης.

Η πίεση διπλασιάζεται, αφού εκτός από τον εαυτό του, κάθε προπονητής έχει να σκεφτεί και τις αθλήτριες του που παίζουν κυριολεκτικά για τη φανέλα, περιμένοντας και αυτές με τη σειρά τους να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και τις επηρεάζουν.

Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον θα φέρει καλύτερες καταστάσεις στο γυναικείο μπάσκετ, που μπορεί να μην έχει τη φήμη, τη δόξα και τα λεφτά του αντρικού, αλλά έχει φέρει χαρές στην Ελλάδα και έχει κάνει περήφανους πολλούς από μας.

Μπορεί οι λόγοι απομάκρυνσης των δύο προπονητών να είναι διαφορετικοί, όμως το σίγουρο είναι ένα: Είτε η πέτρα πάει στο αυγό, είτε το αυγό στην πέτρα, το αυγό σπάει
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο