Έρωτας "αιωνίων"

Γράφει η Αλίσα 31/01/2011 (16:11) Όχι καλέ! Που να ξέρω εγώ τι ομάδα είναι η Έλλη Κοκκίνου; Ένεκα του επιθέτου την κατέταξα στη μία πλευρά… Το αγόρι μας πάντως ξέρω τι ομάδα ...
Έρωτας
Γράφει η Αλίσα
31/01/2011 (16:11)

Όχι καλέ! Που να ξέρω εγώ τι ομάδα είναι η Έλλη Κοκκίνου; Ένεκα του επιθέτου την κατέταξα στη μία πλευρά… Το αγόρι μας πάντως ξέρω τι ομάδα είναι, αφού όλοι μας τον βλέπουμε να φοράει τη φανέλα της. Και είναι φανέλα μεγάλη, βαριά, που -σύμφωνα με κάποιους προληπτικούς- φέρνει και τύχη.
Ψηλό παιδί εκείνος, ωραίος, νέος, πολλά υποσχόμενος. Η Έλλη προσφάτως χωρισμένη ήθελε μια… μεγάλη αγκαλιά και μεγαλύτερη δεν μπορούσε να βρει.  

Τώρα που το θυμάμαι πέρυσι στο Ηράκλειο ο "μικρός" μόλις την είδε να τραγουδάει έπαθε πλάκα! Ένιωσε την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το κατάλαβαν όλοι όσοι έβλεπαν το παιχνίδι. Αυτό που τότε δεν είχε γίνει αντιληπτό ήταν πως το τραγούδι "όντως δεν σε έχω ξεπεράσει" που τότε είπε στο παρκέ του γηπέδου θα το τραγουδούσε διαρκώς από ένα σημείο και μετά μόνο για πάρτι του.  Γιατί οι φίλες μου, υποστηρίζουν πως υπάρχει έρωτας και μάλιστα μεγάλος. Εμείς να ευχηθούμε το καλύτερο στο ζευγάρι και πού ξέρετε μπορεί ή να δούμε την Έλλη να παίζει σε κανένα από τα επόμενα φιλανθρωπικά παιχνίδια μπάσκετ (το ύψος το έχει), ή το παλικάρι μας να ανεβαίνει μετά από χρόνια σε καμιά πίστα (εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Χολίδης).
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο