Ο χειρότερος εχθρός της στρατηγικής

19/02/2011 (16:03) Ακόμα κι αν συζητάμε για τον καλύτερο παίκτη ποκερ με την καλύτερη στρατηγική ποκερ, η κακή διαχείριση κεφαλαίου αποτελεί το χειρότερο εχθρό στην εξέλιξ...
Ο χειρότερος εχθρός της στρατηγικής
19/02/2011 (16:03)

Ακόμα κι αν συζητάμε για τον καλύτερο παίκτη ποκερ με την καλύτερη στρατηγική ποκερ, η κακή διαχείριση κεφαλαίου αποτελεί το χειρότερο εχθρό στην εξέλιξή του. Δυστυχώς οι περισσότεροι αναζητούν την καλύτερη στρατηγική ποκερ αναλόγως το είδος ποκερ που τους ενδιαφέρει, αλλά ξεχνάνε να μελετήσουν σωστές τακτικές όσον αφορά την ορθότερη διαχείριση χρημάτων, που θα τους βοηθήσει να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μην είστε ένας από αυτούς τους παίκτες ποκερ. Η διαχείριση χρημάτων στο ποκερ έχει να κάνει με το μέγεθος του απαιτούμενου κεφαλαίου που πρέπει να είναι διαθέσιμο, ώστε να επιτρέψουμε στη στρατηγική ποκερ που εφαρμόζουμε να εμφανίσει τα θετικά της αποτελέσματα. Η στρατηγική ποκερ μας λεει πότε να κάνουμε raise, πότε να ποντάρουμε αλλά και πότε να πάμε πάσο ένα καλό φύλλο.

Επίσης υποδεικνύει πόσα χρήματα πρέπει να βάλουμε στο pot σε κάθε χέρι ποκερ, τι δύναμη έχουν τα 3bet και τα light 5bet και απέναντι σε ποιους αντιπάλους είναι καλύτερα να τα επιχειρούμε. Ωστόσο η στρατηγική ποκερ θεωρεί ως δεδομένο πως έχετε διαβάσει νωρίτερα για τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων που έχετε στον online λογαριασμό σας για το ποκερ.

Πέρα από το γεγονός πως είναι αναγκαίο να υιοθετηθεί ένας τρόπος σκέψης, σύμφωνα με τον οποίο τα χρήματα που διαθέτετε για το ποκερ να είναι αποκλειστικά για το ποκερ και να μη χρειαστεί να κάνετε αναλήψεις, ώστε να καλύψετε καθημερινές σας ανάγκες, η σωστή διαχείριση κεφαλαίου σε συνδυασμό με τη βέλτιστη στρατηγική ποκερ βοηθάει στην αποφυγή της χρεωκοπίας του παίκτη αλλά και στην άνοδό του σε μεγαλύτερα stakes.

Η εξέλιξη ενός παίκτη στο ποκερ καλώς ή κακώς μετριέται με τα χρήματα που βγάζει και με την ανέλιξή του στα διάφορα επίπεδα των stakes . Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του στο ποκερ θα σταθεί οπωσδήποτε κάποιες μέρες ή βδομάδες άτυχος. Εκείνη την περίοδο ατυχίας δε θα τον σώσει η στρατηγική ποκερ, αλλά η διαχείριση χρημάτων και τα ατσαλένια νεύρα.

Επιμείνετε στη μελέτη της διαχείρισης του κεφαλαίου σας ως πρώτο βήμα και στη συνέχεια πειραματιστείτε, μέχρι να βρείτε την καλύτερη στρατηγική ποκερ.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο