Τεράστιος αριθμός παικτών στο WSOP

07/03/2011 (17:07) Ένα τεράστιο σύνολο 712 παικτών ποκερ συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατο event του World Series of Poker (WSOP) event στη Florida. H πλειοψηφία αυτών, πάνω από τους μισούς παίκτες, κατ
Τεράστιος αριθμός παικτών στο WSOP
07/03/2011 (17:07)

Ένα τεράστιο σύνολο 712 παικτών ποκερ συγκεντρώθηκαν στο πρόσφατο event του World Series of Poker (WSOP) event στη Florida. H πλειοψηφία αυτών, πάνω από τους μισούς παίκτες, κατάφεραν να επικρατήσουν στο τέλος της πρώτης μέρας του παιχνιδιού. Το Main Event στο Palm Beach Kennel Club βρισκόταν σε εξέλιξη την Κυριακή (27 Φεβρουαρίου) για το πρωτάθλημα του No Limit Hold'em με $1,600 buy-in.  

Πραγματικά, ο αριθμός των παικτών που συμμετείχαν ήταν τόσο μεγάλος που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν μια κλιμακωτή έναρξη - πράγμα υπερβολικά σπάνιο για μεγάλα events. Από τους 712 συμμετέχοντες, οι 368 κατάφεραν να επικρατήσουν στα δύο παιχνιδια ποκερ και οι 72 εκ αυτών πρόκειται να λάβουν ένα χρηματικό ποσό.  

Στο τέλος της πρώτης μέρας, ο Ryan Sponaugle προηγείτο με περισσότερες από 200.000 μάρκες, ενώ ο Tom Nguyen ήταν δεύτερος στην κατάταξη με 135.400 μάρκες. Οι διοργανωτές και οι παίκτες του WSOP θα μεταφερθούν σε ένα casino resort στο Atlantic City του New Jersey μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Florida.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο