Αρωγός ο Παναθηναϊκός

Της Νίκης Βασιλείου 22/11/2010 (18:41) Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται αρωγός στην καμπάνια που οργανώνει ο Τομέας Πρόληψης ΚΕΘΕΑ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσε...
Αρωγός ο Παναθηναϊκός
Της Νίκης Βασιλείου
22/11/2010 (18:41)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται αρωγός στην καμπάνια που οργανώνει ο Τομέας Πρόληψης ΚΕΘΕΑ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που αναπτύσει κατά της πρόληψης των εξαρτησιογόνων ουσιών.
"Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, ο Τομέας Πρόληψης ΚΕΘΕΑ οργανώνει καμπάνια κατά της κάνναβης με ενημερωτικό υλικό κι αφίσες στα οποία αναφέρονται οι βλαβερές συνέπειες της κάνναβης οι οποίες δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού κι η κατάρριψη του μύθου περί "μαλακών" ναρκωτικών καθώς επίσης κι η ενημέρωση για το ότι η κάνναβη αποτελεί την κύρια ουσία εισόδου στα ναρκωτικά. Σε αυτήν μας την προσπάθεια στέκεται αρωγός η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η οποία θα μας φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ στις 25 και 28 Νοεμβρίου 2010 στους αγώνες της ομάδας με τη Βαλένθια και το Μαρούσι αντίστοιχα.

Εθελοντές του Τομέα Πρόληψης ΚΕΘΕΑ θα βρίσκονται στις θύρες του γηπέδου για να διανέμουν φυλλάδια με στοιχεία σχετικά με τη χρήση της κάνναβης. Παράλληλα στο γήπεδο θα βρίσκεται εξειδικευμένο προσωπικό του Τομέα Πρόληψης ΚΕΘΕΑ για να απαντήσει σε απορίες των φιλάθλων για θέματα χρήσης κι εξάρτησης.

Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) είναι αυτοδιοικούμενο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και λειτουργεί από το 1983, με την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης ελληνικής θεραπευτικής κοινότητας (ειδική νομοθετική ρύθμιση με Ν.1729/1987).

Εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 3.000 άτομα, χρήστες και μέλη οικογενειών, χάρη σε ένα δίκτυο περισσότερων από 90 μονάδων σε διαφορετικές περιοχές της χώρας. Οι δραστηριότητές του αφορούν επίσης τους τομείς πρωτογενούς πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας.
Στοιχεία επικοινωνίας: Τομέας Πρόληψης ΚΕΘΕΑ - 210 9212304 & 210 9212961".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο