Ένα κλικ είναι αρκετό…

Της Σοφίας Ράμμου 03/03/2011 (10:03) Μια ξεχωριστή και σημαντική κίνηση οργανώνουν οι φοιτητές και σπουδαστές που συμμετέχουν στο N' Joy Unileague. Η αγάπη τους και η σκέψη τους
Ένα κλικ είναι αρκετό…
Της Σοφίας Ράμμου
03/03/2011 (10:03)

Μια ξεχωριστή και σημαντική κίνηση οργανώνουν οι φοιτητές και σπουδαστές που συμμετέχουν στο N' Joy Unileague. Η αγάπη τους και η σκέψη τους για τα παιδιά τούς οδήγησε να δημιουργήσουν μια σελίδα στο facebook προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για το "Χαμόγελο του Παιδιού". Ένα απλό κλικ στη σελίδα που διαθέτουν προσφέρει 0.10€ στον οργανισμό και σίγουρα ένα χαμόγελο σε κάποιο παιδί.

"Μία σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια ξεκίνησαν οι φοιτητές και όλοι οι συμμετέχοντες του Ν’Joy Unileague (του Πανελλήνιου Αθλητικού Θεσμού Φοιτητών & Σπουδαστών). Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ" αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή τους και μας εξηγούν:  

"Αρκεί όσοι έχετε facebook να μπείτε εδώ: http://www.facebook.com/unileague.gr και να κάνετε LIKE στο group του Ν’JOY Unileague και η διοργάνωση θα χαρίσει 0,10€ για κάθε δικό σας LIKE. Βοηθήστε ώστε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και σταθείτε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο