Συνάντηση με ΟΠΑΠ

Του Γιώργου Κογκαλίδη 11/11/2010 (16:32) Το γράψαμε; Ισχύει! Όπως σας γράψαμε χθες στο θέμα "Με Βασιλακόπουλο στον ΟΠΑΠ", ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα πως ο Βασίλης Οικονομίδη...
Συνάντηση με ΟΠΑΠ
Του Γιώργου Κογκαλίδη
11/11/2010 (16:32)

Το γράψαμε; Ισχύει!
Όπως σας γράψαμε χθες στο θέμα "Με Βασιλακόπουλο στον ΟΠΑΠ", ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα πως ο Βασίλης Οικονομίδης συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Γιάννη Σπανουδάκη όπου συνομίλησαν για τη συνεργασία των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σε επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης έβαλαν τις βάσεις για την διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών.   

Έχοντας θεμελιώσει έναν κώδικα ειλικρινούς και ουσιαστικού διαλόγου, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε επεξεργασία των δεδομένων και προσδιορισμό του πλαισίου, μέσα απ’ το οποίο ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ θα δώσουν επιπρόσθετες διαστάσεις στην παράλληλη πορεία τους, η οποία έχει ως σημείο αναφοράς την σύμβαση χορηγίας του πρωταθλήματος".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο