Ποιος Θανάσης;

Του Γιώργου Κογκαλίδη 11/11/2010 (18:59) Σε αυτόν εδώ τον δικτυακό τόπο δεν συνηθίζουμε να οικειοποιούμαστε τη δουλειά συναδέλφων (παρότι άλλοι κάνουν πάρτι με τη δική μα
Ποιος Θανάσης;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
11/11/2010 (18:59)

Σε αυτόν εδώ τον δικτυακό τόπο δεν συνηθίζουμε να οικειοποιούμαστε τη δουλειά συναδέλφων (παρότι άλλοι κάνουν πάρτι με τη δική μας δουλειά), γι' αυτό και αποφεύγουμε να αντιγράψουμε ειδήσεις που κυκλοφορούν αλλού.
Υπάρχει, όμως, μια… απάντηση του ΕΣΑΚΕ, που καταγράφεται όχι υπό μορφή δήλωσης προς κάποιον/κάποιους, αλλά ως… ανακοίνωση. Ψάξαμε στο site του ΕΣΑΚΕ (αυτό το υπό διαρκή και μόνιμη κατάρρευση), ψάξαμε και στο mail μας, δεν βρήκαμε κάτι, οπότε -ελπίζω, με την άδεια των συναδέλφων- τη δανειζόμαστε μόνο και μόνο για να αναδείξουμε την απόλυτη αμηχανία του Βασίλη Οικονομίδη και των "αυλικών" του.

"Με βάση τη σύμβαση που έχουν υπογράψει οι ΚΑΕ, το περιεχόμενο της οποίας θα έπρεπε να γνωρίζουν, η κρατική τηλεόραση δεσμεύεται να μεταδώσει δύο παιχνίδια του Ηλυσιακού, τα οποία -με βάση τη σύμβαση- επιλέγει η ΕΡΤ.

Η αλλαγή στην επιλογή του αγώνα μετάδοσης υπήρξε απόφαση της κρατικής τηλεόρασης και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται σε αυτή την αλλαγή ο ΕΣΑΚΕ".

Αυτό απαντά (;) ο ΕΣΑΚΕ στην ανακοίνωση του Ηλυσιακού. Τί απαντά, δηλαδή; "Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά. Ό,τι πει η ΕΡΤ".

Περάσαμε από το αυτοδιοίκητο στο… αδιοίκητο, μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή από το ανεκδιήγητο. Μωρέ τί λέτε; Θέλετε και τα λέτε, ή σας ξεφεύγουν;

Φυσικά και είναι απόφαση της ΕΡΤ ποια ματς θα μεταδίδει, αρκεί να τηρήσει τη συμφωνία των δύο (παλιά δεν το αποδεχόσασταν, όπως δεν αποδέχονταν ο σιορ Κονδύλης τη συνάντηση με τον ΟΠΑΠ) αγώνων. Είπε κανείς το αντίθετο; Ο χρόνος αλλαγής είναι που ενοχλεί.

Δηλαδή, με τη δική σας λογική, μπορεί αύριο βράδυ η ΕΡΤ να αποφασίσει ότι δεν θέλει να δείξει τον Ολυμπιακό με τον Ίκαρο και να μεταδώσει τον ΠΑΟΚ. Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα έχει ευθύνη.

Έτσι κι αλλιώς για να έχει κάποιος ευθύνη πρέπει να κάνει κάτι και στην Ερατοσθένους έχουν πάψει να κάνουν οτιδήποτε (εκτός από το να διαψεύδουν) εδώ και χρόνια.

Επειδή δεν φταίει ο ΕΣΑΚΕ, δεν φταίει προσωπικά ο Οικονομίδης, δεν φταίει κι ο Ηλυσιακός (αυτός κι αν δεν φταίει) με τον Άρη, δεν φταίνε οι κομισάριοι, ας αφήσουμε τον Λουκιανό να βρει ποιος φταίει…

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο