"Χαρακτηριστικό η ομαδικότητα"

Της Σοφίας Ράμμου 16/11/2010 (16:23) Ο Πι Τζέι Τάκερ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Άρη στη νίκη επί του Ηλυσιακού και έτσι "κάθισε" δίπλα στον Μιλτ Παλάσιο ως ο π...
Της Σοφίας Ράμμου
16/11/2010 (16:23)

Ο Πι Τζέι Τάκερ ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Άρη στη νίκη επί του Ηλυσιακού και έτσι "κάθισε" δίπλα στον Μιλτ Παλάσιο ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής με 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. "Είναι πολύ όμορφο να σε αναδεικνύουν πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό αλλά για μένα το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Δεν θα είχε καμία ουσία αν έχανε η ομάδα και εγώ ήμουν ο καλύτερος παίκτης. Τώρα που συνδυάστηκε και με νικηφόρο αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος" είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η ομαδική δουλειά είναι το χαρακτηριστικό της ομάδας μας".  

Ο Αμερικανός υποστήριξε επίσης πως: "η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα που περνάει θα βελτιωνόμαστε. Γνωριζόμαστε περισσότερο μεταξύ μας και μαθαίνει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο