Η προέλαση συνεχίζεται

Του Γιώργου Κογκαλίδη 18/11/2010 (01:27) Έχει μεγάλη πλάκα να βλέπει κανείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις ΚΑΕ οι έχοντες το… μαχαίρι και το καρπούζι (τώρα ο ΕΣ...
Η προέλαση συνεχίζεται
Του Γιώργου Κογκαλίδη
18/11/2010 (01:27)

Έχει μεγάλη πλάκα να βλέπει κανείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις ΚΑΕ οι έχοντες το… μαχαίρι και το καρπούζι (τώρα ο ΕΣΑΚΕ είναι, η ΕΡΤ είναι, η ΑΣΕΤ είναι, θα σας γελάσω, αφού κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη) και κανείς από τους "θιγόμενους" να μην μιλάει.
Εμείς έχουμε υποχρέωση να καταγράφουμε αυτό που βλέπουμε. Και αυτό που έχουμε δει ως τώρα είναι πως τα πρώτα οκτώ τηλεοπτικά παιχνίδια έχουν την υπογραφή της ΑΣΕΤ. Δηλαδή, είναι ομάδες που από πέρυσι είχε η ΑΣΕΤ. Τυχαίο δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Όπως δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως για τις δύο επόμενες αγωνιστικές έχουν προγραμματιστεί να "παίξουν" τηλεοπτικά αγώνες του Πανελληνίου, του Πανιωνίου και του Κολοσσού. Δηλαδή, ομάδων που επίσης ανήκουν στην εταιρία.

Επειδή για την ώρα θεωρώ ότι εξαντλήσαμε την αναφορά, δείτε και σε πίνακα τα τηλεοπτικά παιχνίδια και βγάλτε συμπεράσματα…

 Ομάδες  Εντός έδρας
 Εκτός έδρας
 Σύνολο
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2
1 3
 ΚΑΒΑΛΑ 0 0
0
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1 3
 ΑΕΚ NOVA* 1 1
 ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2 0 2
 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 0 2 2
 ΙΚΑΡΟΣ 0 1 1
 ΑΡΗΣ NOVA*
1
1
 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0
0
0
 ΠΑΟΚ NOVA* 1 1
 ΗΡΑΚΛΗΣ 0 0 0
 ΜΑΡΟΥΣΙ 0 0
0
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
0
1
 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1 0
1

* Η NOVA μεταδίδει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων της...
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο