Αλλάξτε κανάλι

Του Γιώργου Κογκαλίδη 16/12/2010 (19:06) Συνήθως τα βάζω (βάζουμε) με τον ΕΣΑΚΕ για τα χάλια που έχει το φετινό πρωτάθλημα, ως προς τον τρόπο τηλεοπτικής του κάλυψης. Αυτή τ...
Αλλάξτε κανάλι
Του Γιώργου Κογκαλίδη
16/12/2010 (19:06)

Συνήθως τα βάζω (βάζουμε) με τον ΕΣΑΚΕ για τα χάλια που έχει το φετινό πρωτάθλημα, ως προς τον τρόπο τηλεοπτικής του κάλυψης. Αυτή τη φορά η ευθύνη βαραίνει την ΕΡΤ και είναι μεγάλη. Τέτοια, που μας υποχρεώνει να προτείνουμε στους αρμόδιους του ΕΣΑΚΕ να αλλάξουμε κανάλι. Γιατί αν η σχέση αρχίζει και τελειώνει σε πενταροδεκάρες που έδωσαν (από τα δικά μας λεφτά), τότε μάλλον κάναμε κακή επιλογή.
Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ολυμπιακό. Γιατί; Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος.

Κάτι για έλλειψη προσωπικού λένε… Ψελλίζουν. Αφού βιντεοσκοπείται το παιχνίδι (για να παίξει την ώρα των φαντασμάτων), πού έγκειται η έλλειψη; Και σε τελική ανάλυση, τί μας νοιάζει εμάς;

Εμείς περιμέναμε να δούμε την αναμέτρηση (θα ήταν, υπό κανονικές συνθήκες, η πρώτη φετινή μετάδοση αγώνα του Ηλυσιακού, που για άλλη μια φορά χάνει χρήματα), αλλά φαίνεται πως στη Μεσογείων έχουν κατατάξει το μπάσκετ στα μεταμεσονύχτια προγράμματα.

Άλλωστε και στην "Αθλητική Κυριακή", όπου μάλλον υπάρχει επάρκεια προσωπικού για να βλέπουμε όλες τις κατηγορίες των ποδοσφαιρικών αγώνων, το μπάσκετ παίζει σταθερά μετά τα μεσάνυχτα.

Αλήθεια, θα έκαναν το ίδιο για ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού; Δεν νομίζω. Κι, όμως, απευθυνόμενοι στο ίδιο κοινό, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ υπονομεύουν αυτό για το οποίο πληρώσαμε.

Η λύση είναι μία: Αλλάξτε κανάλι
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο