Τί θα γίνει με τα πρόστιμα;

Του Γιώργου Κογκαλίδη 03/02/2011 (20:02) Πριν από λίγο, με τους συνεργάτες μου, επιλέξαμε να βάλουμε έναν τίτλο που αποσύραμε, φοβούμενοι ότι δεν θα αντιληφθεί πολύς κόσμο...
Τί θα γίνει με τα πρόστιμα;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
03/02/2011 (20:02)

Πριν από λίγο, με τους συνεργάτες μου, επιλέξαμε να βάλουμε έναν τίτλο που αποσύραμε, φοβούμενοι ότι δεν θα αντιληφθεί πολύς κόσμος τη σημασία του. "Βαριά καμπάνα σε Ηρακλή" γράψαμε, αλλά το αλλάξαμε για να θέσουμε απευθείας το ερώτημα (πρόβλημα) προς τους υπεύθυνους:
Τί θα γίνει -ρε μάγκες- με τα πρόστιμα; Πότε θα αντιληφθείτε ότι 1.000 και 1.200 ευρώ είναι λογαριασμός για τις ΚΑΕ; Πότε θα αντιληφθείτε πως οι ΚΑΕ είναι στα όρια της εξαθλίωσης;

Όταν για ένα υβριστικό σύνθημα, το οποίο οι διαιτητές καταγράφουν στο φύλλο αγώνα, η ΚΑΕ τιμωρείται με 1.000 - 1.200 ευρώ πρόστιμο, η αιμορραγία είναι και συνεχής, και ανούσια. Αυτά τα 1.000 ευρώ μπορεί να είναι το πετρέλαιο για να μην παγώσουν οι παίκτες στην προπόνηση, τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές το Σάββατο, μέρος των χρημάτων για να σφραγιστούν τα εισιτήρια και πάει λέγοντας.

Θα πει κανείς "ας μην βρίζουν οι οπαδοί". Ποιος διαφωνεί; Φυσικά και δεν πρέπει να βρίζει κανείς κανέναν, αλλά αυτό πλέον δεν μπορεί -στις μέρες μας- να αντιμετωπίζεται με χρηματικά πρόστιμα. Δεν αντέχουν οικονομικά οι ΚΑΕ.

Ας είχε βάλει τις δικλείδες ο ΕΣΑΚΕ να υπάρχουν 14 κραταιές (οι δύο "αιώνιοι" έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τέτοιες αγωνίες) ομάδες, που να μην… κυνηγούν τα 10ευρω, ώστε να μπορεί ο Αθλητικός Δικαστής να βάζει με άνεση τα χιλιάρικα.

Αντιλαμβάνομαι και τις ανάγκες συντήρησης των γραφείων της Ερατοσθένους, αλλά δυστυχώς εσείς πτωχεύσατε, εσείς πρέπει να βρείτε λύσεις και όχι να καλείτε τις ΚΑΕ να πληρώνουν χρήματα που δεν διαθέτουν.

Υ.Γ.: Αν το θέμα σας φαίνεται... αστείο, κάντε μια βόλτα στο Περιστέρι, στο Ιβανόφειο, στα Λιόσια, στο Βενετόκλειο, μιλήστε με παίκτες και προπονητές και τα ξαναλέμε...
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο