Ένας Έλληνας στο Κατάρ

Του Γιώργου Κογκαλίδη 04/02/2011 (11:59) Η λίγκα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είναι το ανέκδοτο των ημερών. Το καταλαβαίνει κανείς από κάθε προσέγγισή μας (και όχι μόνο
Ένας Έλληνας στο Κατάρ
Του Γιώργου Κογκαλίδη
04/02/2011 (11:59)

Η λίγκα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είναι το ανέκδοτο των ημερών. Το καταλαβαίνει κανείς από κάθε προσέγγισή μας (και όχι μόνο τις δικές μας), το καταλαβαίνει από τους υποστηρικτές που έχει (πού πάτε μωρέ δυστυχισμένοι), το καταλαβαίνει κανείς απλά και μόνο σκεπτόμενος λογικά.
Αυτό, ουδόλως μας απαγορεύει να ψάχνουμε το θέμα (όταν δεν το διακωμωδούμε, και καλά του κάνουμε). Κι επειδή εμείς δεν γράφουμε για να χαίρονται τα αφεντικά, επειδή εμείς δεν καταναλώνουμε ό,τι μας σερβίρουν βρήκαμε (κι αυτό το γράφουμε σοβαρά) τον σύνδεσμο του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Κατάρ.

Υπάρχει ένας Έλληνας που δραστηριοποιείται εκεί. Λέγεται Γιάννης Μαγγωνάκης και εδώ και χρόνια έχει άριστες σχέσεις με την ΕΟΚ και προσωπικά με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο ίδιος, η σύζυγος, οι δύο κόρες του έπαιζαν χρόνια γραμματεία σε αγώνες του Πειραιά, ο γιος του Δημήτρης, δε, είναι πρώην παίκτης της ΑΕΚΤ και νυν διαιτητής.

Ο κ. Μαγγωνάκης εδώ και πολλά χρόνια έχει φιλίες και κουμπαριά με άτομα της ομοσπονδίας του Κατάρ. Για πολλά χρόνια, μέσω και των σχέσεων του "πατερούλη" με τους παράγοντες του Κατάρ, έρχονταν ομάδες για προετοιμασία στην Ελλάδα και ο κ. Μαγγωνάκης (σε συνεργασία με την ΕΟΚ) τους έκλεινε ξενοδοχεία σε ορεινά (με υψόμετρο) χωριά. Ο υιός Δημήτρης αναλάμβανε όλο το service από την ώρα που έφταναν, μέχρι την επιστροφή στο αεροδρόμιο.

Επαγγελματικά ο κ. Μαγγωνάκης διαθέτει εταιρεία καθαρισμού κτιρίων, με πελάτες γνωστές εταιρίες, ανάμεσά τους (φυσικά) και τα γραφεία της ΕΟΚ. Οι φίλοι είναι παντοτινοί

Για δικούς του λόγους (όχι μόνο επαγγελματικούς) το τελευταίο διάστημα ο κ. Μαγγωνάκης βρίσκεται μόνιμα στο Κατάρ, έχοντας αφήσει την εδώ εταιρία στα χέρια των παιδιών του. Μέσω αυτού, υπάρχει η όποια πρόσβαση Βασιλακόπουλου στους επιχειρηματικούς κύκλους στο Κατάρ, προκειμένου για να βρεθεί χρηματοδότης για τη λίγκα της συμφοράς.

Μπορεί ο κ. Μαγγωνάκης να "καθαρίσει" για να βρεθούν χορηγοί; Με σεβασμό προς το πρόσωπό του, άποψή μου είναι πως ΟΧΙ, αλλά φτάνει για να πάνε ένα ταξιδάκι οι επιτελείς της ΕΟΚ στο Κατάρ.

Γι' αυτό το ταξιδάκι θα μιλήσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο