"Δεν γνωρίζω τον Βασιλακόπουλο"

Του Γιώργου Κογκαλίδη 04/02/2011 (15:52) Από το Κατάρ όπου διαμένει, επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Γιάννης Μαγγωνάκης, προκειμένου να διαψεύσει όσα αναφέραμε στο προηγούμενο...
Του Γιώργου Κογκαλίδη
04/02/2011 (15:52)

Από το Κατάρ όπου διαμένει, επικοινώνησε μαζί μας ο κ. Γιάννης Μαγγωνάκης, προκειμένου να διαψεύσει όσα αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας.
"Ουδέποτε είχα προσωπική σχέση, ούτε καν γνωριμία με τον κύριο Βασιλακόπουλο, ουδέποτε η εταιρία μου είχε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία και η σχέση μου με το Κατάρ είναι από 15 ετών και πριν. Οι ομάδες έρχονταν στην Ελλάδα μέσω των δικών μου επαφών και μόνο, όπως έρχονται και οι Εθνικές ομάδες του Μπαχρέιν και του Κουβέιτ" δήλωσε και συμπλήρωσε:

"Στην οποιαδήποτε σχέση μου με τη χώρα που με τιμά με τη φιλοξενία της, όπου ζω και εργάζομαι, δεν είχε και δεν έχει συμμετοχή ο κύριος Βασιλακόπουλος, τον οποίον ουδέποτε έχω συναντήσει".

Εμείς κρατάμε και -όπως κάνουμε πάντα- δημοσιεύουμε τις απόψεις του, έτσι όπως με σχετική επιστολή μας απέστειλε, χωρίς (ποτέ) να τις καλύπτουμε με δικές μας θέσεις.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο