Ποιος πληρώνει;

Του Γιώργου Κογκαλίδη 09/02/2011 (12:25) Ετοιμάζει -λένε οι αυλικοί του, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- ταξίδι στο Κατάρ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, προκειμένου για επαφές μ
Ποιος πληρώνει;
Του Γιώργου Κογκαλίδη
09/02/2011 (12:25)

Ετοιμάζει -λένε οι αυλικοί του, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- ταξίδι στο Κατάρ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, προκειμένου για επαφές με υποψήφιους επενδυτές για τη λίγκα της συμφοράς.
Δεν είναι κακό, αρκεί να μας πουν ποιος πληρώνει. Αν με δικά του έξοδα ο "πατερούλης" μεταβεί στο Κατάρ (αυτός και όσοι επιλεγούν να τον συνοδέψουν), τότε "ώρα καλή στην πρύμνη σας, κι αγέρας στα πανιά σας". Αν, όμως, αυτά τα χρήματα (δεν γνωρίζουμε, απλά ρωτάμε) βγουν από το ταμείο της ΕΟΚ, τότε να το συζητήσουμε.

Γιατί, από τη στιγμή που η ΕΟΚ παίρνει 4.500.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, ήτοι χρήματα του κάθε Έλληνα, πρέπει να συμφωνούμε και στον τρόπο διαχείρισής τους. Δεν θυμάμαι να έχουμε συμφωνήσει ότι το μεγάλο ελληνικό όραμα για το μπάσκετ είναι η δημιουργία της λίγκας Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ο μεγαλοϊδεατισμός του προέδρου είναι, που συντηρείται από 4-5 αυλικούς, οι οποίοι είτε έχουν μάθει να λένε "πετάει ο γάιδαρος; Πετάει…", είτε προσδοκούν ότι θα έχουν θέση στην αραπιά, τη στιγμή που το ελληνικό μπάσκετ τους έχει αποβάλλει.

Όπως και να 'χει, αν κι εφόσον γίνει αυτό το ταξίδι, καλό θα είναι να μάθουμε και ποιος πληρώνει το… μάρμαρο. Γιατί ο "πατερούλης" δεν έχει μάθει να ταξιδεύει οικονομική θέση και το κόστος δεν είναι μικρό, σε χαλεπούς καιρούς…
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο