Γράψε λάθος Γιάννη

Του Γιώργου Κογκαλίδη 27/02/2011 (15:05) Ως γυμναστής της Εθνικής έχει δικαίωμα να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει. Δεδομένου, μάλιστα, ότι πέρασε και από την ΑΕΚ (επί εποχή
Γράψε λάθος Γιάννη
Του Γιώργου Κογκαλίδη
27/02/2011 (15:05)

Ως γυμναστής της Εθνικής έχει δικαίωμα να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει. Δεδομένου, μάλιστα, ότι πέρασε και από την ΑΕΚ (επί εποχής Γιάννη Ιωαννίδη), έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι πιστός "οπαδός" της. Έχει δικαίωμα να βρίσκεται στα… επίσημα, να πανηγυρίζει, να κάνει ό,τι θέλει.
Το μόνο που δεν έχει δικαίωμα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, είναι να απευθύνεται με προκλητικό τρόπο στους διαιτητές.

Η χθεσινή του εικόνα δεν ήταν ανάλογη του δεδομένου ήθους του, καθώς πρόκειται για έναν από τους "κύριους" του ελληνικού μπάσκετ. Όμως, το να σηκώνεται και να χειρονομεί (όχι κατ' ανάγκη άσεμνα) προς τους διαιτητές, τη στιγμή που και "αναγνωρίσιμος" είναι, και θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει, δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει.

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά στην Εθνική ενδέχεται να παίξουν και παιδιά από το Περιστέρι και δεν είναι καλό να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αφήστε που, ανάλογη κίνηση, σε ντέρμπι "αιωνίων", μπορούσε να δυναμιτίσει το κλίμα επικίνδυνα.

Λιγότερο πάθος, περισσότερη σκέψη χρειάζεται.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο