Έχουν μεγάλη πλάκα

Του Γιώργου Κογκαλίδη 07/02/2011 (13:54) Θυμόσαστε τη διαφήμιση για τους πιο γρήγορους της Ευρώπης; Ε, να και ο ΕΣΑΚΕ που βάζει υποψηφιότητα, συνεπικουρούμενος από τον ΠΣΑ...
Έχουν μεγάλη πλάκα
Του Γιώργου Κογκαλίδη
07/02/2011 (13:54)

Θυμόσαστε τη διαφήμιση για τους πιο γρήγορους της Ευρώπης; Ε, να και ο ΕΣΑΚΕ που βάζει υποψηφιότητα, συνεπικουρούμενος από τον ΠΣΑΚ.
ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ αποφάσισαν την από κοινού διοργάνωση του 19ου ALL STAR GAME στον Πύργο Ηλείας. Η φετινή γιορτή του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γ. Βασιλακόπουλος", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και ως εδώ τίποτα το ενδιαφέρον.

"Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για τους Έλληνες και ξένους παίκτες που θα  πάρουν μέρος στο 19ο ALL STAR GAME μέσω της ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr) και του ΠΣΑΚ (www.psak.gr)".

Μην βιάζεστε μωρέ. Έχουμε καιρό. Ξεκινήστε την πρώτη μέρα της Άνοιξης την ψηφοφορία. Καιρό έχουμε. Άλλωστε ο κόσμος φτιάχτηκε σε επτά ημέρες, ένα All Star Game πόσο χρόνο χρειάζεται;

Και πού είσαστε
: Του χρόνου ξέρουμε. Θα ξεκινήσετε από νωρίς
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο