Παραλίγο… "πόλεμος"

Του Γιώργου Κογκαλίδη 04/03/2011 (11:52) Απίστευτο αλλά αληθινό και απόλυτα ελληνικό!... Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα το All Star Game, εξαιτίας ενός ακατανόητου αιτήματος το
Παραλίγο…
Του Γιώργου Κογκαλίδη
04/03/2011 (11:52)

Απίστευτο αλλά αληθινό και απόλυτα ελληνικό!...
Παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα το All Star Game, εξαιτίας ενός ακατανόητου αιτήματος του ΟΠΑΠ, το οποίο μάλιστα τέθηκε με τον πλέον άκομψο τρόπο. Και μπορεί στο τέλος οι άνθρωποι της ΟΠΑΠ Α.Ε. να υποχώρησαν, όμως υπάρχουν πράγματα προς ανάλυση και διερεύνηση.
Η είδηση πρώτα: Ο ΟΠΑΠ επιχείρησε να αλλάξει το όνομα του All Star Game, χωρίς προηγουμένως να έχει συνεννοηθεί με κανέναν!

Όταν, πριν από λίγες ημέρες, έφτασαν στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ τα εισιτήρια του παιχνιδιού του Πύργου, με έκπληξη οι άνθρωποι της λίγκας είδαν να αναγράφεται επάνω Good Star Game και όχι All Star Game.

Τα εισιτήρια είχαν τυπωθεί με ευθύνη του ΟΠΑΠ, που θέλησε (με τον… παρά του) να αλλάξει το όνομα του παιχνιδιού και να προβάλλει τη νέα του… τρέλα. Στην ουσία θα είχαμε να κάνουμε με ένα νέο μόρφωμα, το οποίο όμως δεν αποδέχθηκε ο Βασίλης Οικονομίδης και με φωνές, απειλές για σπάσιμο της συμφωνίας, τα εισιτήρια επέστρεψαν πίσω ως… απαράδεκτα!

Οι άνθρωποι της ΟΠΑΠ Α.Ε. υποχώρησαν κι έτσι το πρόβλημα δεν πήρε διαστάσεις. Όλα αυτά, βέβαια, θα είχαν αποφευχθεί αν το All Star Game -κατά παράδοση- δεν στήνονταν την τελευταία στιγμή…
Όπως και να 'χει, τουλάχιστον δεν άλλαξε το όνομά του.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο