Χωρίς ερωτήσεις...

Του Φώτη Δουκάκη 08/03/2011 (16:36) Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο συνέντευξη τύπου για το All Star Game 2011, το οποίο θα διεξαχθεί στον Πύργο. Χαρακτ
Χωρίς ερωτήσεις...
Του Φώτη Δουκάκη
08/03/2011 (16:36)

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο συνέντευξη τύπου για το All Star Game 2011, το οποίο θα διεξαχθεί στον Πύργο. Χαρακτηριστικό της "συνέντευξης" ήταν η ολιγόλεπτη διάρκεια και το ότι δεν επετράπησαν ερωτήσεις στους παρόντες δημοσιογράφους, κάτι που την έκανε να μοιάζει με ανακοινωθέν.
Κάνοντας την αρχή ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης δήλωσε: "Τα τελευταία εννέα χρόνια τα All Star γίνονται στην επαρχία και ο λόγος είναι διττός.

Αφενός διότι η επαρχία είναι η πηγή του αθλητισμού, ο κόσμος διψά για τον αθλητισμό, διψά να δει τους αθλητές που παρακολουθεί από την τηλεόραση. Αφετέρου, επιλέγουμε την περιφέρεια για να δώσουμε το ερέθισμα στις πόλεις που επισκεπτόμαστε να δημιουργήσουν ομάδες μπάσκετ.

Είναι ανάγκη να γίνει αποκέντρωση, να συμπεριληφθούν όλα τα διαμερίσματα της χώρας στο πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα με δυο πόλεις και δυο γειτονιές δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Αυτός είναι ο πνεύμονας του αθλητισμού που θα μας δώσει νέους αθλητές.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς της Ηλείας που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια και φυσικά την ΟΠΑΠ που πάντα είναι κοντά μας και προσπαθεί -στο μέτρο του δυνατού- να συνδράμει. Θέλω να ευχηθώ αυτό το All Star Game να είναι η αφετηρία για κάτι καλύτερο σε ό,τι αφορά το ελληνικό μπάσκετ".

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Γιώργος Παυλίδης, είπε: "Εύχομαι να χαρείτε το σαββατοκύριακο και όλοι όσοι έλθετε στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσετε. Με σιγουριά εμείς θα το χαρούμε, γιατί μας αρέσει να βλέπουμε τις κερκίδες όπως είναι στο All Star Game. Μακάρι να ήταν έτσι και όλα τα ματς στην Α1. Γίνεται με πολύ μεράκι η όλη δουλειά και από πίσω κρύβεται ομάδα που δουλεύει σκληρά και στον ΕΣΑΚΕ και ελπίζω και σε εμάς".

Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Γραματέας του ΣΕΠΚ, Θοδωρής Μπολάτογλου, ο οποίος δήλωσε: "Στις ημέρες μας το μπάσκετ δεν έχει γλιτώσει τη δική του κρίση. Και είναι ευθύνη όλων των φορέων η αναβάθμιση του αθλήματος, έστω και με την έννοια του προϊόντος. Με τον τρόπο που οι φορείς προβάλουν το άθλημα. Η αναβάθμιση είναι ταυτόσημη με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το All Star Game δίνει την ευκαιρία στον κόσμο, να δει τους καλύτερους παίκτες, οι οποίοι για ένα παιχνίδι έχουν μοναδικό σκοπό το θέαμα και τη διασκέδαση. Συγχαρητήρια και για την αποκέντρωση. Ο θεσμός επιστρέφει στην περιοχή που έγινε με μεγάλη επιτυχία, πριν τρία χρόνια. Ο κόσμος της Ηλείας έχει αποδείξει την αγάπη του για το μπάσκετ και φέτος θα το δείξουν και πάλι. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς".

Από την συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να λείπει και εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ, μιάς και είναι ο χορηγός της διοργάνωσης. Ο Γενικός διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ του ΟΠΑΠ, Σωτήρης Σπανίδης είπε: "Χαιρόμαστε που για μια ακόμη φορά είμαστε χορηγοί στο μπάσκετ. Σκοπός είναι σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ να αποδείξουμε το πρότυπο συνεργασίας για αυτή τη γιορτή και ότι είμαστε σε όλα τα αθλήματα κοντά, όσον το δυνατόν μπορούμε και ειδικά στην περιφέρεια".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο