"Παράθυρο ελπίδας"

Της Σοφίας Ράμμου 08/03/2011 (18:14) Με διάθεση και ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται το All Star Game ο Πύργος, όπως εκφράστηκε από τον Δήμαρχο της πόλης, Μάκη Παρασκευόπουλο. Βέβαια, κ
Της Σοφίας Ράμμου
08/03/2011 (18:14)

Με διάθεση και ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται το All Star Game ο Πύργος, όπως εκφράστηκε από τον Δήμαρχο της πόλης, Μάκη Παρασκευόπουλο. Βέβαια, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του υπέπεσε σε ένα "ατόπημα" αναφέροντας το όνομα του συμπολίτη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Μόνο που δεν μας είπε αν ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα δώσει το παρόν στο γήπεδο που φέρει το όνομά του.
"Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ για να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε αυτήν την μεγάλη γιορτή. Είναι χαρά και τιμή μας, για τους εύλογους λόγους" είπε αρχικά ο κ. Παρασκευόπουλος και συνέχισε:  

"Γιατί αγαπάμε το μπάσκετ και το να δρούμε στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού. Θεωρήσαμε επίσης, χρέος μας να ανοίξουμε παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας, στο γκρίζο τοπίο που μας βαραίνει".  

Ο Δήμαρχος Πύργου θέλησε να θυμίσει προς όλες τις πλευρές "την ύπαρξη μας και να ζητήσουμε από την Πολιτεία να τηρήσει τις δεσμεύσεις που είχε κάνει πριν τρία χρόνια, προς τον πολύπαθο και κατεστραμμένο τόπο μας.

Ευχαριστώ όσους σκέφτηκαν να διοργανώσουν αυτήν την γιορτή στον Πύργο, τον συμπατριώτη μας, Γιώργο Βασιλακόπουλο και όλους τους χορηγούς και συντελεστές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο