Καυστική η Λέσχη Φίλων

Toυ Θωμά Αυγέρη 29/12/2010 (16:38) Μπορεί στην ΚΑΕ Άρης να φωνάζουν και να ξαναφωνάζουν ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, αλλά οι φίλαθλοι του Άρη δείχνουν ασυγκίνητοι, γυρνών...
Καυστική η Λέσχη Φίλων
Toυ Θωμά Αυγέρη
29/12/2010 (16:38)

Μπορεί στην ΚΑΕ Άρης να φωνάζουν και να ξαναφωνάζουν ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, αλλά οι φίλαθλοι του Άρη δείχνουν ασυγκίνητοι, γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη στο τμήμα που τους έκανε περήφανους όσο κανένα άλλο. Παράλληλα μοιάζουν να έχουν παρασυρθεί από την μόδα του ποδοσφαίρου αφήνοντας τον "Αυτοκράτορα" να παίζει σχεδόν μονίμως έναντι φίλων και γνωστών.

Αυτή η εικόνα του Αλεξανδρείου δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τη Λέσχη Φίλων Άρη, η οποία με σημερινή της ανακοίνωση ήταν καυστική. "Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, εξασφάλισε για τα μέλη της ειδικές προνομιακές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, τόσο για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και για το Β’ γύρο του πρωταθλήματος και τα play-off.

Η φετινή εικόνα του Αλεξανδρείου Μελάθρου, είναι εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει και δεν τιμά καθόλου την οικογένεια του ΑΡΗ. Είναι εικόνα που εκθέτει όλους μας έναντι τόσο του ένδοξου παρελθόντος όσο κυρίως του μέλλοντος, που μόνο δυσοίωνο, υπό αυτές τις προϋποθέσεις, μπορεί να είναι.

Το γεγονός ότι το 35% των φετινών, περιορισμένων για την ιστορία, τη δυναμική και την κουλτούρα του ΑΡΗ, εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τα κατέχουν μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι ότι το κάλεσμα στήριξης του Αυτοκράτορα θα βρει θετική ανταπόκριση μεταξύ των μελών μας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΦΑ και αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρός της, Γιάννης Γρανούζης σε όλους τους αγώνες του Άρη δίνει το παρών στο γήπεδο, οπότε μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος πως έχει πλήρη εικόνα του προβλήματος.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο