Πράξη ανθρωπιάς

Του Θωμά Αυγέρη 13/01/2011 (20:10) Σε μία κίνηση από αυτές που επικροτούμε όλοι μας προχώρησε σήμερα η ΚΑΕ Άρης. Οι "κίτρινοι" επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσα...
Πράξη ανθρωπιάς
Του Θωμά Αυγέρη
13/01/2011 (20:10)

Σε μία κίνηση από αυτές που επικροτούμε όλοι μας προχώρησε σήμερα η ΚΑΕ Άρης. Οι "κίτρινοι" επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Χατζηβρέττα, να παραδίδει στους υπεύθυνους επιταγή ώστε να καλυφθούν οι άμεσες και καθημερινές ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Ο κάπτεν του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, στο πλαίσιο της επίσκεψης της ομάδας στο Παιδικό Χωριό δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας. Με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να δείξουμε τη στήριξή μας σε μια εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται από όλους τους ανθρώπους εδώ. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλο και ο καθένας μας να προσφέρει ό,τι μπορεί".Από την πλευρά του ο Κοινωνικός Λειτουργός και Διευθυντής του Παιδικού Χωριού , Λουκάς Ίσαρης επισήμανε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω της ΚΑΕ Άρης όπως και τους παίκτες και προπονητές της ομάδας για τη σημερινή πρωτοβουλία. Η ΚΑΕ Άρης όπως και η ΠΑΕ Άρης βοηθάει τα παιδιά του χωριού μας. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα καλή επιτυχία με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Αναμφισβήτητα τα παιδιά βλέποντας από κοντά τους ανθρώπους που θαυμάζουν χαίρονται. Είναι πολύ σημαντικό για αυτά να αισθάνονται ότι τους σκέφτονται και έρχονται να τους επισκεφτούν. Σαφώς και η βοήθεια της ΚΑΕ είναι μεγάλη όσο μεγάλη είναι και η χαρά των παιδιών".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο