Η ύστατη προσπάθεια

Του Θωμά Αυγέρη 21/01/2011 (12:15) Η περίπτωση Σφαιρόπουλου μπορεί να συναντά αρκετά εμπόδια, αλλά στον Άρη δε φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα όπλ...
Η ύστατη προσπάθεια
Του Θωμά Αυγέρη
21/01/2011 (12:15)

Η περίπτωση Σφαιρόπουλου μπορεί να συναντά αρκετά εμπόδια, αλλά στον Άρη δε φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα όπλα. Οι "κίτρινοι" επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα τεχνικό του Κολοσσού Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμοι να βάλουν ακόμη και το χέρι στην τσέπη.
Έτσι πολύ πιθανό θα πρέπει να θεωρείται ακόμη και το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μεταγραφής του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τους μετόχους να δίνουν ένα χρηματικό ποσό στους Ροδίτες.

Οι εξελίξεις φυσικά αναμένεται να είναι άμεσες αφού εφόσον κι αυτή η προσπάθεια των "κιτρίνων" πέσει στο κενό τότε το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα υπάρξει παραμονή του Σαρόν Ντρούκερ στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Πάντως, ακόμη κι αν το φλερτ δεν καταλήξει τώρα σε γάμο, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Άρης θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον Σφαιρόπουλο, αφού τότε λήγει το συμβόλαιο του με τον Κολοσσό Ρόδου.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο