Κοντά στα παιδιά…

Επίσκεψη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ, προκειμένου να μιλήσουν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδι...
Κοντά στα παιδιά…

Επίσκεψη στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ, προκειμένου να μιλήσουν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα τονίζοντας ότι προτεραιότητά τους πρέπει να είναι τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
"Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας επισκέφθηκε σήμερα η ομάδα μας στα πλαίσια του προγράμματος "ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ".Την αντιπροσωπεία του ΚΑΟΔ -η οποία αποτελούνταν από τον βοηθό προπονητή Κ.Παπαδόπουλο και τους παίκτες Σ.Μπένα, J.Rowe και Λ. Ακεψιμαϊδη μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σ.Παρασκευά- υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα παιδιά του σχολείου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό γενικότερα και το μπάσκετ ειδικότερα τονίζοντας στα παιδιά ότι προτεραιότητά τους πρέπει να είναι τα μαθήματά τους και μετά ότι άλλο ασχολούνται, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν. Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στους παίκτες και τον προπονητή και στο τέλος πήραν όλα αυτόγραφα.

Πριν αποχωρήσουν η ομάδα έκανε δώρο στο σχολείο μπάλες του μπάσκετ και κάλεσε όλα τα παιδιά να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου 30/03/2013 με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο