"Δίκαιη η έκταση του σκορ"

15/01/2011 (21:15) Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Καβάλας Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη Τύπου, κάτι που φάνηκε και από τα λόγια του χαρακτηρίζοντας δίκα...
15/01/2011 (21:15)

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Καβάλας Δημήτρης Πρίφτης στην συνέντευξη Τύπου, κάτι που φάνηκε και από τα λόγια του χαρακτηρίζοντας δίκαιη την έκταση του σκορ του αγώνα. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως στην παρούσα φάση η ομάδα του δεν χρειάζεται ενίσχυση, ειδικά από την στιγμή που ξέρουν όπως λέει τις οικονομικές δυνατότητές τους. Σημείωσε ωστόσο πως: "Αν θέλουμε να πάμε ψηλότερα, ναι χρειαζόμαστε και άλλες λύσεις".

Όσον αφορά το παιχνίδι ο 43χρονος τεχνικός τόνισε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για όλους. Μια ανώμαλη προσγείωση, όχι για την ήττα αλλά για την έκταση του σκορ και το πώς αγωνιστήκαμε. Δεν μπήκαμε με απαιτούμενη ενέργεια, χωρίς καμία συγκέντρωση, ο ΠΑΟΚ δε μας ένιωσε, εμείς τον νιώσαμε. Κάναμε προσπάθεια αλλά το ψυχολογικό φορτίο ήταν μεγάλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά δυνατός και δε μας έδωσε περιθώρια. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ αποφασιστικά. Δίκαια το σκορ έχει αυτήν την έκταση".

Ολοκληρώνοντας ο τεχνικός της Ένωσης επισήμανε: "Η ομάδα έχει συρρικνωμένο ρόστερ, έχουμε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε παιχνίδια συνεχόμενα. Έχουμε μια συνοχή, κυρίως πνευματική. Ξέρουμε ότι τώρα είμαστε σε δύσκολη ώρα. Ξέρουμε ότι σήμερα όλα φαίνονται λάθος. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως ήμασταν τρεις ώρες πριν το ματς και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με συγκέντρωση".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο