"Εσωτερική μεταγραφή"

29/01/2011 (21:32) Η Καβάλα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Χριστόφορο Στεφανίδη να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από αρκετό χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και ή...
29/01/2011 (21:32)

Η Καβάλα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Χριστόφορο Στεφανίδη να κάνει την επανεμφάνισή του μετά από αρκετό χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νίκης. Την παρουσία του νεαρού γκαρντ εξήρε και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης: "Έχουμε κάνει σήμερα εσωτερική μεταγραφή με τον Στεφανίδη" είπε αρχικά και συνέχισε: "Σήμερα κάναμε αυτό που πρέπει: Να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Για προβλήματα δεν θέλω να πω, γιατί η λέξη αυτή έχει κάτσει στο σβέρκο μας από την αρχή της σεζόν.

Μάθαμε να ζούμε με τα προβλήματα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Σκοπός να πάρουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για την παραμονή".  

Ο Μιλτ Παλάσιο που κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, από αυτά που έχει συνηθίσει, τόνισε: "Στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε με μεγάλες διαφορές. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε να δώσουμε βαρύτητα στην άμυνα και αυτό φάνηκε. Η άμυνα μας έδωσε σήμερα τη νίκη".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο