"Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

19/02/2011 (17:34) Ο Δημήτρης Πρίφτης γνώριζε ότι η Καβάλα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είχε και μεγάλες ελπίδες για τη νίκη. "Το παιχνίδι ήταν δεδομένης δυσκολίας. Το γνω
19/02/2011 (17:34)

Ο Δημήτρης Πρίφτης γνώριζε ότι η Καβάλα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είχε και μεγάλες ελπίδες για τη νίκη. "Το παιχνίδι ήταν δεδομένης δυσκολίας. Το γνωρίζαμε. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, ερχόταν από δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ καλός από το πρώτο λεπτό, σοβαρός και εύστοχος" είπε ο προπονητής της Καβάλας και πρόσθεσε: "Εμείς δεν είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Πάντα έχεις να κερδίσεις πράγματα παίζοντας απέναντι στον Παναθηναϊκό".  

Όσο για τη συνέχεια, ο Πρίφτης είπε: "Για μας το σημαντικό είναι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Πιστεύω ότι ο αριθμός των 10 νικών, είναι οριακός και εξασφαλίζει την παραμονή και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".  

Ο Μιλτ Παλάσιο υποστήριξε: "Ήταν απλά ένα παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Βγήκαμε στο παρκέ για να απολαύσουμε τον αγώνα. Ήταν ένα τεστ για εμάς".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο