Δίαυλος… επικοινωνίας

Του Νικήτα Αυγουλή 21/12/2010 (22:25) Σε αντίθεση με το πολικό ψύχος που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχουμε καλοκαιρία. Έτσι ακόμα και το παγωμένο κλίμα μεταξύ...
Δίαυλος… επικοινωνίας
Του Νικήτα Αυγουλή
21/12/2010 (22:25)

Σε αντίθεση με το πολικό ψύχος που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχουμε καλοκαιρία. Έτσι ακόμα και το παγωμένο κλίμα μεταξύ της διοίκησης και του κόσμου του Ολυμπιακού φαίνεται να ζεστάθηκε. Ο πάγος έσπασε και η διοίκηση συναντήθηκε με τους οργανωμένους της Θύρας 7, για περίπου δύο ώρες. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, όπου ακούστηκαν και οι δύο πλευρές, με κυρίαρχο ζητούμενο από τους αδερφούς Αγγελόπουλους να μην γίνονται επεισόδια στο ΣΕΦ.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό τόνισαν πως θέλουν τη στήριξη του κόσμου χωρίς όμως παραβατική συμπεριφορά, κάτι που φαίνεται να το υιοθετούν οι οπαδοί, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν πιο μαζικά στο ΣΕΦ και δεν αποκλείεται να γίνει από το ματς με τη Ρόμα. Βέβαια, στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ακόμα, αφού ισχύει η τιμωρία της έδρας για τα περσινά επεισόδια.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο