Η… υποδοχή

Του Νίκου Κώνστα 11/01/2011 (17:24) Το ότι θα περάσει δύσκολες ώρες το γνωρίζει. Άλλωστε, διαχρονικά, αυτού του είδους οι "επιστροφές" έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το κατά...
Η… υποδοχή
Του Νίκου Κώνστα
11/01/2011 (17:24)

Το ότι θα περάσει δύσκολες ώρες το γνωρίζει. Άλλωστε, διαχρονικά, αυτού του είδους οι "επιστροφές" έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Το κατά πόσο θα επηρεαστεί (θετικά ή αρνητικά) ο Βασίλης Σπανούλης, θα το μάθουμε αύριο το βράδυ, όμως από τώρα γνωρίζουμε στοιχεία από την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Κι αν μείνει σε επίπεδο… "καζούρας", τότε όλα είναι καλά, αν και δεν είμαστε υπεραισιόδοξοι γι’ αυτό.

Οι χορεύτριες που συνήθως "γεμίζουν" τα κενά του αγώνα δεν θα είναι αυτή τη φορά στο παρκέ, ενώ και το μουσικό πρόγραμμα θα είναι… περιορισμένο. Οι οπαδοί έχουν τυπώσει χαρτονομίσματα (500ρικα) με τη φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη, καθώς και μπλουζακια, χωρίς όμως να έχουμε μάθει το σύνθημα - μήνυμα, που θα αναγράφεται.

Είναι δεδομένο ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους, ενώ ήδη έχουν γίνει ουκ ολίγες συζητήσεις προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση, να μην υπάρξουν συμπεριφορές που θα τραυματίσουν το μπάσκετ και θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο