Μικρά - μικρά από ΟΑΚΑ

Του Γιώργου Κογκαλίδη 12/01/2011 (19:37) Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ισχυρή αστυνομική δύναμη απέτρεψε κάθε επίδοξο (αν υπήρχε) ...
Μικρά - μικρά από ΟΑΚΑ
Του Γιώργου Κογκαλίδη
12/01/2011 (19:37)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ισχυρή αστυνομική δύναμη απέτρεψε κάθε επίδοξο (αν υπήρχε) που θα ήθελε να προσεγγίσει τους παίκτες, τη στιγμή που κατέβαιναν από το πούλμαν της ομάδας. Ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε πρώτος, εν μέσω αποδοκιμασιών και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ενώ οι οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί -σε σχετική απόσταση- περιορίστηκαν σε συνθήματα και αποδοκιμασίες.

● Η ώρα είναι 19:30 κι ένα μικρό κομμάτι της εξέδρας, αυτό που καταλαμβάνουν οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έχει γεμίσει. Το υπόλοιπο γήπεδο είναι για την ώρα άδειο.

● Ο Ίαν Βουγιούκας ήταν ο πρώτος παίκτης που μπήκε για ζέσταμα, εν μέσω χειροκροτημάτων. Ακολούθησαν ο Ζούμπος και ο Σάτο.

● Ιδιαιτέρως έντονη είναι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων περιμετρικά των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Σε σχηματισμό "Γ" έχουν καλύψει όλο τον πάγκο του Ολυμπιακού (στην ουσία εκτείνονται από το καλάθι που βρίσκεται στην πλευρά του "ερυθρόλευκου" πάγκου, μέχρι τη γραμματεία.

● Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο πρώτος "ερυθρόλευκος" που διέβην τη φισούνα. Το ΟΑΚΑ σείστηκε από τις αποδοκιμασίες (στο μεταξύ έχει γεμίσει κατά 40%), όμως ο κόσμος περιμένει (με την ιαχή "έλα - έλα") τον Βασίλη Σπανούλη.

● Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού υπάρχει ένα μικρό πανό, που απεικονίζει τον "Kill Bill" πάνω σε ένα χαρτονόμισμα 500 ευρώ.

● Τόσο ο Σπανούλης, όσο και οι υπόλοιποι "ύποπτοι" για αποδοκιμασία δεν βγήκαν ακόμα στο παρκέ. Κι αυτοί που είχαν βγει αποσύρθηκαν, προφανώς για να μπουν όλοι μαζί στο γήπεδο.

● Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ στο ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο Ιμπραήμ Κουτλουάι.

● Στις 20:27 έγινε η "επίσημη" είσοδος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Οι εξέδρες έχουν γεμίσει κατά 95%. Η ατμόσφαιρα για την ώρα είναι εκπληκτική, με ελάχιστα υβριστικά συνθήματα. Για την ώρα επικρατεί τάξη και λογική.

● Στις 20:32 μπήκε ο Ολυμπιακός. Αποδοκιμασίες, κάποια αντικείμενα, ορισμένες κροτίδες κρότου και λάμψης και μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε και έπεσε στη διπλανή πολυθρόνα από αυτή που κάθεται ο Σισέ!

● Το πρώτο καλάθι στο ομαδικό ζέσταμα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Βασίλης Σπανούλης.

● Στην εξέδρα υπάρχει κάποιος με πιστόλι που εκτοξεύει φωτοβολίδες, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πολύ κακή κατάσταση, αν δεν ελεγχθεί. Η δεύτερη και η τρίτη φωτοβολίδα έπεσαν στην πλευρά που κάνει ζέσταμα ο Ολυμπιακός.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο