"Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι"

23/11/2010 (23:43) Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπενετόν αλλά και στο άγχος που υπήρχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησ...
23/11/2010 (23:43)

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπενετόν αλλά και στο άγχος που υπήρχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αναφέρθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη Τύπου. "Συγχαρητήρια στην Μπενετόν ήταν σοβαρή και ήταν πολύ καλή στην άμυνα. Είχαμε πολύ άγχος, δεν τρέχαμε, δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε κίνηση στο επιθετικό μας παιχνίδι" ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου προπονητή και συνέχισε λέγοντας:

"Κάναμε πάρα πολλά λάθη και αυτό πιστεύω πως ήταν το πιο άσχημο στοιχείο στο δικό μας παιχνίδι. Όταν φτάσαμε το παιχνίδι στους τέσσερις πόντους δεν είχαμε συγκέντρωση και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στο εύκολο καλάθι. Ο Νίσεβιτς πήρε την ομάδα στις πλάτες του και ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην Μπενετόν. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και αυτό επηρεάζει κυρίως στην ψυχολογία των παικτών μας. Όχι την απόδοσή μας αλλά την ψυχολογία".

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γκρέι κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ξεκάθαρος: "Αυτά που γράφονται φέρνουν αναστάτωση σε μία ομάδα και ένα παίκτη. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αντικατάσταση των παικτών και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ. Θα σας άρεσε να ήσασταν στην δουλειά σας και να ξέρατε ότι θα σας απολύσουν".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: "Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν να είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θα θέλαμε να παίξουμε με πιο εύκολες ομάδες για να τις κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στο θεσμό. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο