Στο άρθρο 99 ο ΠΑΟΚ

Του Θωμά Αυγέρη 29/12/2010 (16:26) Ανάσα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και αυτή είναι η ένταξη της ομάδας στο άρθρο 99. Ένα άρθρο που θυμίζε
Στο άρθρο 99 ο ΠΑΟΚ
Του Θωμά Αυγέρη
29/12/2010 (16:26)

Ανάσα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και αυτή είναι η ένταξη της ομάδας στο άρθρο 99. Ένα άρθρο που θυμίζει το 44 αλλά έχει ως βασική του διαφορά το γεγονός πως ενώ στο 44 μιλούσαμε για διαγραφή χρεών στο 99 υπάρχει διακανονισμός τους.

Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι πολλές και διάφορες όμως τα δύο σκέλη που έχουν μεγάλη σημασία είναι τα εξής. Πρώτος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα χρέη των "ασπρόμαυρων" θα "παγώσουν" βοηθώντας έτσι την ΚΑΕ να λειτουργήσει υπό καθεστώς μικρότερης πίεσης.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με το χρόνο που κερδίζει με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας η οποία σημειωτέον, ως διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι δε θα βρίσκεται αιωνίως στη θέση της. Έτσι πλέον και ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δρόμο που χάραξε πριν από περίπου ένα χρόνο η ΑΕΚ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που μετά τον διακανονισμό με τους πιστωτές της ΚΑΕ, ο ΠΑΟΚ είναι ασυνεπής έστω και σε μία δόση, η ομάδα θα πτωχεύσει
.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο