Τον υποχρεώνουν να φύγει

Του Γιώργου Κογκαλίδη 30/01/2011 (19:32) Η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται και ίσως για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο αυτή η στιγμή να ήρθε. Μην σας φανεί περίεργο αν ο διεθνής...
Τον υποχρεώνουν να φύγει
Του Γιώργου Κογκαλίδη
30/01/2011 (19:32)

Η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται και ίσως για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο αυτή η στιγμή να ήρθε. Μην σας φανεί περίεργο αν ο διεθνής σέντερ αποφασίσει αύριο να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ, κάτι που απείλησε να κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, πήρε διαβεβαιώσεις, που όμως για την ώρα δεν έχουν υλοποιηθεί.
Ο "Λάζος" προσπαθεί να μην εκθέσει τους διοικούντες, παρότι του χρεώνουν πράγματα που δεν έχει ζητήσει, παρότι δεν λένε όλη την αλήθεια

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ ποτέ δεν έθεσε θέμα για ΔΙΚΗ του πληρωμή. Ζήτησε να δοθούν χρήματα σε όλους. Κάποιοι, εντέχνως, παρουσίασαν την απαίτησή του ως αίτημα για να πάρει τα χρήματα που έχει συμφωνήσει

Εδώ, να σημειώσουμε κάτι, για να μην χάσουν το νόημα οι λέξεις: Ακόμα και αυτό να συνέβαινε, ήταν αναφαίρετο δικαίωμά του.

Πάμε παρακάτω: Ο "Λάζος" όχι μόνο δεν έχει δει να ικανοποιείται το αίτημά του, αλλά την ίδια στιγμή τα χρήματα που από καρδιάς έδωσε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στην ΟΣΕΚΚ μοιάζουν να έχουν γραφτεί στο… χιόνι. Οι πρώτες επιταγές (το μισό ποσόν) καλύφθηκαν, όχι όμως και οι δεύτερες, οι οποίες είναι ακάλυπτες.

Κανείς δεν προχώρησε σε σφράγισμα επιταγής, κανείς δεν ενόχλησε τον Παπαδόπουλο, όμως είναι πρόδηλο πως ακόμα και αυτή την κίνηση, κάποιοι από τον ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν με ΑΙΣΧΡΟ (ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ) τρόπο. Γιατί, ακόμα κι αν δεν έχουν να φάνε, ακόμα και αν αυτά ήταν τα μοναδικά χρήματα στο ταμείο της ΚΑΕ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να παίζει κάποιος (πόσο μάλλον κάποιοι που "ηγούνται" ενός τόσο μεγάλου συλλόγου) με τόσο ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Καθένας στη θέση του Λάζαρου θα ήταν απογοητευμένος. Δεν χρειάζεται καν να γράψουμε πως απλά να πει ότι είναι ελεύθερος, θα βρει ένα σωρό ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ομάδες που θα τον πληρώσουν εδώ και τώρα. Ο "Ρώσος" προσπάθησε να μην… αδειάσει τους συμπαίκτες του, προσπάθησε να μπει… ασπίδα στα συμφέροντά τους. Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι αντοχές του έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και η Δευτέρα θα είναι καθοριστική ημέρα.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο