"Απόλυτη δικαίωση"

Του Θωμά Αυγέρη 12/02/2011 (17:15) Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία κάνει λόγο για μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, και μάλιστα καλεί όλους όσοι δεν μπορούν να φανούν α
Του Θωμά Αυγέρη
12/02/2011 (17:15)

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία κάνει λόγο για μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, και μάλιστα καλεί όλους όσοι δεν μπορούν να φανούν αντάξιοι των αποστολών τους στον χώρο του μπάσκετ, να τον εγκαταλείψουν.
Αναλυτικά:

"Η χθεσινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που δικαίωσε απόλυτα τον ΠΑΟΚ, εκτός από την τεράστια σημασία της για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος, είχε και ένα ακόμη τρανταχτό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Κυρίως αυτούς που χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα, παρεμβαίνουν ωμά και απροκάλυπτα, υποδεικνύοντας ακόμη και την αλλαγή των εκθέσεων των παρατηρητών ενός αγώνα, αλλά και αυτούς που μετέχουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές οπαδικών ραδιοφώνων προκειμένου να γίνουν αρεστοί χαϊδεύοντας αυτιά, όπως επίσης και όσους επιδιώκουν να κερδίζουν αγώνες εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Όλοι αυτοί που μοιάζουν να έχουν σαν αυτοσκοπό τους την καταδίωξη του Π.Α.Ο.Κ., ας λάβουν επιτέλους το μήνυμα και ας κατανοήσουν έστω και την ύστατη ώρα ότι ούτε το μπάσκετ αντέχει παρεμβάσεις σαν αυτή του κ. Κορομηλά, αλλά και ούτε ο ΠΑΟΚ θα τις ανεχθεί στο μέλλον.

Επίσης, όποιος εξαιτίας του μένους και της εμπάθειάς του δεν μπορεί να αντιληφθεί σωστά το ρόλο του και δεν μπορεί να φανεί αντάξιος της αποστολής του, ας εγκαταλείψει τον χώρο του μπάσκετ και ας προσφέρει με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες του στο άθλημα".
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο