Κάλεσμα από τους Έλληνες

Του Θωμά Αυγέρη 05/03/2011 (17:53) Μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ κάλεσαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν σήμερα τους φίλους της ομάδα...
Κάλεσμα από τους Έλληνες
Του Θωμά Αυγέρη
05/03/2011 (17:53)

Μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις, οι Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ κάλεσαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν σήμερα τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στις αιτίες και το γεγονός πως θα πληρωθούν από τα έσοδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Εμείς οι Έλληνες παίκτης του ΠΑΟΚ, σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο του, τους προπονητές και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις της ομάδας, δείχνοντας καλή διάθεση.

Με τη διαβεβαίωση της Διοίκησης ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα αποδοθεί σε εμάς και την τακτοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των οφειλομένων μέχρι τέλη Μαΐου, όλοι μαζί, βάζοντας το συμφέρον της ομάδας μας πάνω από όλα, περιμένουμε την μαζική υποστήριξη του κόσμου μας την Τετάρτη 9 Μαρτίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να βιώσουμε καταστάσεις όπως αυτές που οδήγησαν στην τελευταία εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ, η οποία στέρησε από την ομάδα τον καλύτερό της παίκτη - τον κόσμο μας- και την οδήγησε σε οικονομική ασφυξία".

Την ίδια στιγμή στις προπονήσεις επέστρεψε κι ο Ρόμπερτ Ντόζιερ, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις αναφορικά με τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ γίνεται και προσπάθεια επιστροφής του Τζάστιν Γκρέι στη Θεσσαλονίκη, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι 100% βέβαιο πως θα συμβεί.
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο