"Μόνο να κερδίσουμε είχαμε"

Του Νίκου Κώνστα 19/12/2010 (19:12) Το Περιστέρι δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω από την εμπειρία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε με 101-64. Ο Α

Του Νίκου Κώνστα
19/12/2010 (19:12)

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω από την εμπειρία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε με 101-64. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα 9-0 στην αρχή του αγώνα, χωρίς να υπάρχει συνέχεια. Στο στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" ανέβηκε παράσταση για ένα ρόλο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργύρης Πεδουλάκης, απόλυτα προσγειωμένος, δήλωσε: "Όπως είπα πει και πριν από το παιχνίδι, μόνο να κερδίσουμε είχαμε από αυτό. Πήραμε ένα καλό μάθημα διότι αν χάναμε με 15 πόντους μπορεί να είχαμε ψευδαισθήσεις, σε ότι αφορά τι επίπεδο είμαστε εμείς και τι μια ομάδα Eυρωλίγκας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα για χτίσουμε νοοτροπία και φιλοσοφία. Θα μας κάνει καλό για να αποκτήσουν αυτογνωσία οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός, έχει βρει ρυθμό και δεν του προσφέραμε ούτε μια καλή προπόνηση".

Δηλώσεις για τον σημερινό αγώνα έκανε και ο Αλέξανδρος Πέτρουλας, από την πλευρά των παικτών, λέγοντας: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά ο Ολυμπιακός μα έδωσε ένα καλό μάθημα, αφού αν δεν παίζεις στο 100% δεν μπορείς να κάνει τίποτα.

Θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα στην πορεία για να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό σημείο και ας έχουμε κάνει κάποιες καλές νίκες ".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο