Ανακοίνωση κατά διαιτησίας

Του Νίκου Κώνστα 16/01/2011 (14:23) Το Περιστέρι είναι δυσαρεστημένο από τη χθεσινή διαιτησία -και πιο συγκεκριμένα από τον Σπύρο Γκόντα- της αναμέτρησης με το Μαρούσι, σ
Ανακοίνωση κατά διαιτησίας

Του Νίκου Κώνστα
16/01/2011 (14:23)

Το Περιστέρι είναι δυσαρεστημένο από τη χθεσινή διαιτησία -και πιο συγκεκριμένα από τον Σπύρο Γκόντα- της αναμέτρησης με το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και εξέδωσε μια αρκετά καυστική ανακοίνωση.
Οι άνθρωποι τού Περιστερίου ξέρουν  πως με ανακοινώσεις δεν προσφέρουν πολλά, αλλά δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, γι’αυτό προέβησαν σε μια τέτοια κίνηση.

Η ανακοίνωση  αναφέρει:
Είναι γνωστό πως σε κάποιες περιπτώσεις πληρώνεις ακριβά τα λάθη. Αν, όμως, δεν είναι λάθη δικά σου; Αν είναι λάθη άλλου; Κάποιου Σπύρου για παράδειγμα, τότε τι γίνεται;

Και αν αυτός ο Σπύρος -μέσα σε μια δύσκολη εποχή για όλους, για το άθλημα, για τους επαγγελματίες του χώρου- αντί να σφυρίζει... αδιάφορα, σφυρίζει επιλεκτικά; Αν σφυρίζει στοχευμένα, μονομερώς και ταυτόχρονα επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά;

Μπορεί κάποιοι να έχουν καβαλήσει το καλάμι!

Εμείς, πάντως, δεν είμαστε αιθεροβάμονες ούτε άνοες. Ξέρουμε ότι δεν προσφέρουμε σωστή υπηρεσία στο άθλημα με τέτοιες ανακοινώσεις, αλλά και η "σιωπή των αμνών" δε μας ταιριάζει, δεν ταιριάζει στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαιτητής πρέπει να τιμά την αποστολή του και τις (όποιες) περγαμηνές του, εφαρμόζοντας πιστά και προς κάθε κατεύθυνση τον κανονισμό. Ισοκατανομή σφυριγμάτων ζητάμε και σωστή συμπεριφορά, όχι κάτι σαν αυτά που νιώσαμε στο πετσί μας από τον Σπύρο Γκόντα στο κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου.

Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλαμε ο συγκεκριμένος ρέφερι να θεωρηθεί ανεπιθύμητος στο Περιστέρι, όμως ο ίδιος με τη ελλειμματική του συμπεριφορά αδικεί κατάφωρα τη διαιτησία και τον εαυτό του.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Bicos
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο